Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Advocaat Best

Advocaat Best

Heeft u een advocaat nodig in de regio Best? RechtNet is een advocatenkantoor waar klaar gestaan wordt om ieder die het nodig heeft van juridisch advies te voorzien. RechtNet is in te schakelen voor bijna elk rechtsgebied. Wij hebben specialisten die elk juridisch vraagstuk kunnen beantwoorden.

Bijstaan bij arbeidsrecht

Als u te maken heeft met een arbeidsconflict kunt u bij ons terecht voor advies op maat, onze advocaten zijn op de hoogte van alle regels en wetgevingen rondom arbeidsrecht. De advocaten van Rechtnet kunnen u helpen bij het opstarten van een ontslagprocedure en we staan u bij in het regelen van ontslag op staande voet. Bij het starten van een ontslagprocedure via het UWV is er vaak sprake van persoonlijke of economische redenen. Onze advocaten informeren u over de redenen die u kunt gebruiken om de procedure te onderbouwen.

Huurrecht in Best

Huurrecht is van toepassing bij het huren van huurobjecten zoals woningen en panden, de regels die hierbij van toepassing zijn verschillen vaak per huurobject. De regels voor roerende zaken zijn anders dan de regels voor onroerende zaken. Mocht u een conflict in Best omtrent huurrecht hebben dan zullen de advocaten van RechtNet u bijstaan en voorzien van passend advies. Wilt u graag een huurovereenkomst beëindigen en weet u niet hoe u dit op een goede manier kunt aanpakken, neem dan contact op.

Heeft u advies nodig over strafrecht?

De advocaten van RechtNet hebben veel kennis op het gebied van strafrecht. Wij zullen u helpen om de juiste stappen te zetten. Als u een dagvaarding heeft ontvangen dan zult u binnenkort voor de rechter moeten verschijnen en dus een advocaat nodig hebt. Het kan ook zo zijn dat u juist slachtoffer van een overtreding of misdrijf bent. Aarzel in beide gevallen dan niet om contact met ons op te nemen, onze advocaten zullen gedurende het hele proces u bijstaan en waar nodig advies te geven.

Heeft u advies nodig over één van de bovenstaande zaken? neem contact op!

Ons advocatenkantoor vindt u in Den Bosch, veel zaken kunnen we per mail of via de telefoon behandelen. Mocht u toch graag persoonlijk willen afspreken met uw advocaat in Best dan is dat zeker mogelijk. Wij hebben in ons bedrijf veel specialisten in verschillende rechtsgebieden rondlopen. U kunt contact opnemen door te bellen naar 073-6154311 of stuur een mail naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten