Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Advocaat Breda

Advocaat Breda

Bent u op zoek naar een advocaat in Breda die u kan voorzien van juridisch advies? Dan is RechtNet Advocaten het advocatenkantoor dat u zoekt. Wij hebben voor elke vorm van recht een aantal gespecialiseerde advocaten in huis. Of u nou een arbeidsconflict heeft of een geschil als ondernemer met uw leverancier, wij kunnen u voorzien van de advocaat die uw probleem kan oplossen.

Juridisch maatwerk in Breda

RechtNet Advocaten is een allround advocatenkantoor en biedt u dus rechtshulp voor vrijwel elk rechtsgebied. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan ondernemingsrecht, huurrecht of arbeidsrecht. Wij besteden specifieke aandacht aan uw zaak en passen onze behandeling dan ook aan op uw situatie.

Hulp bij ondernemingsrecht en arbeidsrecht

Bedrijven hebben verschillende soorten structuren, de meest geschikte is afhankelijk van het soort bedrijf dat u hebt. Elke rechtsvorm brengt veel juridische en economische gevolgen met zich mee, het is daarom erg belangrijk dat u goed zicht heeft op wat de voor- en nadelen zijn. Samen met onze advocaten kunt u kijken wat het beste bij uw bedrijf past, ook kunnen wij u advies geven en ondersteunen bij andere aspecten van het ondernemingsschap.

Geschillen over huurrecht in Breda

Veel mensen komen wel eens in aanraking met huurrecht. Huurrecht is het burgerlijk recht dat zich bezighoudt met huurovereenkomsten tussen huurder en verhuurder. Meestal wordt er een huurovereenkomst afgesloten waar ieder zich aan moet houden. Als dit niet het geval is kunnen er conflicten ontstaan waar beide partijen niet uit kunnen komen. Onze advocaten kunnen u hierbij adviseren en ondersteunen. Als u als verhuurder te maken krijgt met regelgeving waar de overheid zich aan moet houden kunt u bij ons terecht, hierbij spreken we tegenwoordig van bestuursrecht. Bestuursrecht of administratief recht houdt zich bezig met de regels waar de overheid zich aan moet houden bij het nemen van beslissingen.

Strafrecht

De advocaten van RechtNet hebben veel kennis op het gebied van strafrecht. Wij zullen u helpen om de correcte stappen te zetten. Als u een dagvaarding heeft ontvangen dan zal u binnenkort voor de rechter moeten verschijnen. Het kan ook zo zijn dat u juist slachtoffer van een overtreding of misdrijf bent, aarzel in beide gevallen dan niet om contact met ons op te nemen, onze advocaten zullen gedurende het hele proces u bijstaan en waar nodig advies te geven.

Wilt u contact opnemen met ons om meer informatie te krijgen of om een vrijblijvend gesprek te plannen? Dit kunt u doen door te bellen naar 073-6154311 of door te mailen naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten