Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Advocaat nodig in Eindhoven? Schakel RechtNet Advocaten in!

Advocaat Eindhoven

Heb je problemen op je werk? Wil je een echtscheiding aanvragen? Of word je lastig gevallen door je ex? Neem dan voor juridisch advies contact op met RechtNet Advocaten. Wij bieden rechtshulp op maat voor burgers en bedrijven in de regio Eindhoven. Vanaf het moment dat je ons inschakelt, zetten wij alle geoorloofde juridische middelen in om jou zo goed mogelijk te helpen.

Vorder je achterstallig loon tijdig terug!

Voor een werknemer is niets zo vervelend als een baas die het salaris niet op tijd betaalt. Toch komt het regelmatig voor dat werkgevers hun verplichtingen niet tijdig nakomen. Daardoor krijgen de medewerkers te maken met achterstallig loon. RechtNet Advocaten helpt werknemers graag om deze loonvorderingen alsnog te verhalen op hun werkgever. Als je niet tijdig aanspraak maakt op je loon, wordt de betalingsverplichting niet overgenomen door het UWV!

Arbeidsconflict? Laat je niet zomaar ontslaan!

Ruzie hebben met je werkgever is eveneens nooit leuk. Maar als werknemer heb je ook rechten. Als je een vast contract hebt, kan je baas je bijvoorbeeld niet zomaar ontslaan. Wil je weten wat je het beste kunt doen in zo’n situatie? Neem dan contact op met de arbeidsrechtsspecialisten van ons advocatenkantoor.

Straatverbod aanvragen voor bijv. je ex?

Maar ook in de privésituatie kunnen de spanningen soms hoog oplopen. Vrijwel dagelijks verschijnen in de media berichten over mensen die worden lastiggevallen door hun ex-partner. In zo’n geval biedt een contact- c.q. straatverbod uitkomst. Bij een contact-c.q. straatverbod wordt een persoon voor een bepaalde periode de toegang tot een bepaald gebied ontzegd en/of mag diegene geen contact hebben met jou.  Het gebied kan bestaan uit bepaalde straten, een park of zelfs een gemeente. Wij geven je graag juridisch advies over hoe je een straatverbod kunt aanvragen.

Eerlijk advies van een advocaat

RechtNet Advocaten werkt door heel Nederland en veel in Eindhoven. Wanneer je contact met ons opneemt voor rechtshulp, geven wij een eerlijk advies over de kans van slagen. Wij kijken daarbij altijd naar wat de beste optie is voor jou, want jouw belang staat immers voorop. Wij proberen er voor te zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt.

Informeer naar de mogelijkheden van ons advocatenkantoor en neem contact op via telefoonnummer 073 – 615 43 11 of via het mailadres info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten