Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Advocaat Haarlem

Voor professionele hulp van een advocaat of advies over uiteenlopende rechtsgebieden bent u bij RechtNet aan het juiste adres. Voor zowel particulieren als voor ondernemers kunnen wij maatwerk leveren. We zullen alle strategieën altijd met u doornemen voordat we daadwerkelijk actie gaan ondernemen. Wij hebben een groot netwerk aan advocaten in de omgeving van Haarlem met veel kennis en ervaring in alle rechtsgebieden.

Hulp bij huurrecht in de omgeving van Haarlem

Het is belangrijk om te weten wat uw rechten en plichten omtrent huurrecht zijn, het is heel goed te begrijpen dat u niet alle details kent aangezien het een complexe materie is. Onze advocaten lichten u graag hierover in. Of u nou een verhuurder bent wiens huurder zich niet aan de gemaakte afspraken houdt of dat u een huurder bent wiens woning achterstallig onderhoud heeft, u kunt bij ons over alles omtrent huurrecht in Haarlem terecht.

Kennis en ervaring op het gebied van arbeidsrecht

Onze advocaten kunnen u ook helpen met het opbouwen van een sterke zaak als het gaat om arbeidsrecht bij uw bedrijf in Haarlem. Veel ondernemers krijgen hiermee te maken. Arbeidsrecht omvat alles wat met het arbeidscontract te maken heeft. Nog een aantal zaken waar wij u mee kunnen helpen:

  • Dossieropbouw over (dis)functioneren van uw werknemers
  • Arbeidsongeschiktheid
  • Pensioenvraagstukken
  • Reorganisaties
  • Dienstverband beëindigen

Een allround advocatenkantoor in Haarlem

Omdat wij veel ervaren advocaten hebben rondlopen kunnen wij mensen bij bijna alle vraagstukken adviseren en ondersteunen. Wij blinken uit door de goede samenwerking tussen de verschillende specialismen, wat vooral tot uitdrukking komt op het gebied van incasso. Wij zijn namelijk ook een incassobureau met het hoogste slagingspercentage van Nederland. Onze advocaten in Haarlem. proberen altijd in begrijpelijke taal te communiceren met onze klanten, wij proberen zo transparant mogelijk te zijn door onze strategieën altijd eerst te overleggen voordat we stappen ondernemen.

Wilt u meer weten over het inschakelen van een advocaat in Haarlem? Of wilt u graag vrijblijvend advies? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 073-6154311 of door een mail te sturen naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten