Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Advocaat Maastricht

Advocaat Maastricht

Heeft u een advocaat nodig in de omgeving van Maastricht? Dan schakelt u natuurlijk RechtNet advocaten in. Wij zijn namelijk gespecialiseerd op zeer uiteenlopende rechtsvormen waardoor wij u altijd goed van dienst kunnen zijn. Of het nu gaat om arbeidsrecht, huurrecht of het overdragen van incasso, onze advocaten staan voor u klaar.

Een allround advocatenkantoor

Wij noemen ons niet zonder reden een allround advocatenkantoor; wat voor juridische hulp u ook nodig hebt in Maastricht, u kunt bij ons terecht. Wij staan voor u klaar met de juiste kennis en ervaring, persoonlijke en specifieke hulp. Wij hanteren een doelgericht en efficiënte werkwijze tegen scherpe tarieven. We gebruiken heldere taal en streven altijd het beste resultaat na. Wij voeren geen standaard acties uit maar luisteren aandachtig naar uw verhaal en bieden u naar aanleiding daarvan altijd maatwerk aan. Zo voelt u zich geen nummer, maar voelt u zich gehoord en kunnen wij als advocatenkantoor het beste uit uw zaak uit Maastricht halen.

Huurrecht in Maastricht

De vragen die onze specialisten op het gebied van huurrecht in Maastricht voorgeschoteld krijgen, zijn heel divers. Hierdoor hebben onze advocaten ervaring in en kennis van diverse aspecten op het gebied van huurrecht. Onze advocaten worden op het gebied van huurrecht zowel door huurders als verhuurders in Maastricht benaderd. Wanneer u als huurder bijvoorbeeld te maken heeft met een slecht onderhouden pand, kunt u bij ons terecht. Maar ook als verhuurder uit Maastricht kunt u contact met ons opnemen voor advies over huurrecht. Bijvoorbeeld wanneer u graag een goede huurovereenkomst op wil stellen waarin geen ruimte is voor onduidelijkheid, of wanneer er helaas al een conflictsituatie is ontstaan en u graag wil weten wat u daartegen kan doen. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een huurachterstand of wanneer er illegaal onderverhuurd wordt, een wietplantage ontdekt is of er overlast is. Onze advocaten staan u graag bij!

Arbeidsrecht in uw bedrijf in Maastricht

Wanneer u een arbeidsrechtelijk conflict hebt, of dit nu als werkgever of als werknemer is, wilt u dat het goed wordt opgelost. Hier komen veel juridische vragen bij kijken, dus het is begrijpelijk dat u hulp nodig hebt op het gebied van arbeidsrecht bij uw bedrijf in Maastricht. Arbeidsrecht is zeer veranderlijk en onze advocaten volgen deze veranderingen op de voet om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en te kunnen blijven. We proberen de zaak altijd eerst samen op te lossen, maar soms is het onvermijdelijk om te procederen. Ook dan zullen wij u bijstaan. Wilt u ook graag professioneel advies op het gebied van arbeidsrecht in uw zaak in Maastricht? Neem dan contact met ons op.

Ook een advocaat van RechtNet aan uw zijde?

Wanneer u een advocaat nodig hebt in de omgeving van Maastricht, schakelt u dus RechtNet in. Wij zijn gevestigd in Den Bosch, maar werken door heel het land. Doordat wij erg flexibel zijn, kunnen wij overal afspreken maar ook veel telefonisch en elektronisch afhandelen. Meer weten over RechtNet, of een afspraak maken met één van onze advocaten? Neem dan contact met ons op!

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten