Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Advocaat Nijmegen

Advocaat Nijmegen

Woont u in de regio Nijmegen en zoekt u juridische hulp van een ervaren advocaat? Dan bent u bij RechtNet aan het juiste adres. Wij hebben een team van ervaren en professionele advocaten die gespecialiseerd zijn in allerlei rechtsgebieden. U kunt om deze reden bij ons met de meest uiteenlopende situaties aankloppen.

Hulp van onze advocaten in Nijmegen

Wij zijn een modern advocatenkantoor dat van alle voordelen van internet gebruik maakt. Hoewel ons advocatenkantoor in ‘s Hertogenbosch gevestigd is, komen onze advocaten u graag bijstaan in Nijmegen. Wij hebben advocaten door heel het land dus ook via afstand kunnen wij u goed adviseren en ondersteunen. Wanneer u met uw advocaat in Nijmegen wil afspreken, is dat ook geen probleem.

Wij werken aan zowel grote als kleine zaken, hierbij zullen wij uw wensen en kansen altijd respecteren en aanhouden. RechtNet kan u ook helpen met uw incasso, omdat wij zowel een advocatenkantoor als incassobureau zijn hebben wij een goede samenwerking tussen onze juristen en incasso experts. Hierdoor hebben wij het grootste slagingspercentage van Nederland. Bij het terugvorderen van incasso’s maken wij altijd gebruik van de ‘No win, no fee’ methode, hiermee zult u geen kosten hebben totdat u uw incasso’s terug krijgt.

Rechtshulp in Nijmegen

Omdat wij een groot team aan advocaten hebben kunt u ons wel een allround advocatenkantoor noemen dat u in kan zetten voor verschillende soorten rechtshulp in Nijmegen. Wij kunnen u helpen met problemen uit verschillende rechtsgebieden. Heeft u bijvoorbeeld problemen uw gehuurde woning? Of juist met een huurder die zich niet aan de gemaakte afspraken houdt? Dan kunt u bij onze advocaten terecht voor hulp over huurrecht. Veel ondernemers maken ook gebruik van de diensten van RechtNet, wij hebben experts in ons team die u kunnen informeren met arbeidsrecht, ondernemingsrecht en faillissementszaken. Ook kunnen wij u helpen bij merkenrecht en auteursrecht. Voor elk probleem kunnen wij maatwerk leveren en zullen wij u voorzien met passend advies.

Neem contact met ons op

Herkent u uw problemen in bovenstaande situaties? Of heeft u vragen over een andere vorm van rechtshulp in Nijmegen? Neem dan contact op met RechtNet. Onze advocaten helpen u graag in alle mogelijke situaties die zich bij u in Nijmegen voordoen. Dit kunt u doen door te bellen naar 073-6154311 of door te mailen naar info@rechtnet.nl.

 

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten