Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Advocaat Utrecht

Advocaat Utrecht

Heeft u een advocaat nodig in de omgeving van Utrecht die u kan voorzien van juridisch advies? RechtNet is dan hét advocatenkantoor waar u naar op zoek bent. Wij hebben voor ieder juridisch gebied een specialist in huis die overal het maximale uit zal halen. Onze advocaten kunnen u bijstaan in elke zaak!

Een allround advocatenkantoor in de buurt van Utrecht

U vindt ons advocatenkantoor niet ver van Utrecht vandaan, namelijk in Den Bosch. De meeste zaken kunnen we telefonisch of per mail afhandelen, maar als u graag persoonlijk met uw advocaat in Utrecht wil spreken, is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben specialisten in huis voor huurrecht, ontslagrecht, strafrecht, incasso’s en nog veel meer. Voor elk rechtsgebied hebben wij de juiste advocaat in huis die u met uw zaak kan helpen. Wanneer u last heeft van debiteuren die maar niet willen betalen of wanneer u zich voor moet bereiden op een strafrechtelijke zaak, schakelt u RechtNet advocaten in!

Juridisch advies van onze advocaten in Utrecht

Heeft u geen proces lopen maar enkel juridisch advies nodig? Ook dan kunt u bij ons advocatenkantoor terecht. Wij bieden een compleet pakket aan juridisch advies, of dit nu gaat om incasso, faillissement, ondernemingsrecht, merkenrecht of arbeidsrecht. Klantvriendelijkheid staat bij ons centraal en daarom bieden we u de mogelijkheid om gebruik te maken van een half uur gratis advisering. Daarnaast vinden wij transparantie erg belangrijk in onze dienstverlening. Dit begint al bij de prijsopgave. Deze is altijd helder en duidelijk en zorgt ervoor dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Ons doel is om u juridisch te adviseren en te helpen!

Neem contact op met ons advocatenkantoor voor meer informatie

Heeft u de hulp nodig van één van onze advocaten in Utrecht voor juridisch advies of voor procesrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en helpen u graag met uw juridische zaken. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak met een advocaat van RechtNet in Utrecht neemt u contact met ons op door te bellen naar 073-6154311 of door te mailen naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten