Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Advocatenkantoor Enschede

Advocatenkantoor Enschede

RechtNet is een advocatenkantoor met veel allround kennis over veel rechtsgebieden. Heeft u hulp nodig bij bijvoorbeeld huurrecht of arbeidsrecht? Neem dan contact op met onze advocaten. Wij staan altijd voor u klaar om advies op maat te geven en door onze expertise en goede samenwerking kunnen wij voor zowel particulieren als ondernemers zaken goed en snel afhandelen.

Hoe kunnen wij u helpen als ondernemer?

Bij het runnen van een eigen bedrijf komt veel bij kijken, bij elke fase heeft u wel eens behoefte aan juridisch advies. Bij RechtNet kunt u contact opnemen met één van onze specialisten in ondernemingsrecht. Onze advocaten kunnen ervoor zorgen dat dat het contact met uw klanten volledig transparant wordt. Bent u een verhuurder en heeft u last van een huurder die zich niet houdt aan zijn huurcontract? Win dan eens informatie in bij onze advocaten.

Specialistische huurrecht advocaten

Huurt u een pand in Enschede en is er van alles kapot? Heeft u een conflict met uw verhuurder? Zijn er problemen omtrent de incasso? Hulp nodig bij het opstellen van een huurovereenkomst? Voor alles wat met huurrecht te maken heeft kunt u terecht bij RechtNet Advocaten Enschede. Wij hebben advocaten met veel ervaring en kennis over alles omtrent huurrecht, ze zijn zeer goed op de hoogte van alle wetten, hiermee zorgen wij voor de beste oplossingen. In Nederland zijn verhuurders verbonden aan strikte regels en genieten huurders over het algemeen van huurbescherming. Het verhuur van onroerend goed wordt vaak ingedeeld in drie categorieën, namelijk woonruimte, winkelruimte en bedrijfsruimte. Vooral de huurders van woon- of winkelruimtes genieten van een huurbescherming. In alle gevallen van conflicten tussen huurder en verhuurder raden wij bij RechtNet aan om één van onze deskundige advocaten in te schakelen.

Advocaat in arbeidsrecht in Enschede

In het werkveld kunnen veel conflicten ontstaan, ook tussen werkgever en werknemer. De werkgever kan bijvoorbeeld proberen om u minder uren te laten werken, terwijl dit helemaal niet de afspraak is. Dit is een typisch voorbeeld van een zakelijk conflict. Lukt het niet om hier samen uit te komen? Neem dan contact op met RechtNet Advocaten in Enschede. Wij gaan samen bekijken of het zinvol is hier actie voor te ondernomen. Wij hebben advocaten in dienst met veel kennis over arbeidsrecht. Hieronder vallen alle afspraken die een werkgever en werknemer samen vastleggen. Dit gebeurt meestal in een arbeidsovereenkomst. In een arbeidsovereenkomst worden de werktijden, functie, salaris, vrije dagen etc vastgelegd. Zodra een arbeidsovereenkomst is ondertekend bent u verplicht om u hieraan te houden.

Heeft u hulp nodig op het gebied van huurrecht of arbeidsrecht? En woont u in de buurt van Enschede? Neem dan contact op met RechtNet advocatenkantoor Enschede. U kunt dit doen door te bellen naar 073-6154311 of te mailen naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten