Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

RechtNet Advocaten: Incasso No Win, No Fee!

RechtNet Advocaten: Incasso No Win, No Fee!

RechtNet Advocaten: Incasso No Win, No Fee!

Als uw debiteur niet betaalt, wacht dan niet te lang en schakel RechtNet Advocaten in. Wij zijn al jarenlang specialist op het gebied van incasso en werkt met de beste advocaten en juridische medewerkers aan uw incasso opdracht. In het minnelijke traject werken wij op basis van het ‘No Win, No Fee’-principe!

No Win, No Fee Incasso bij RechtNet Advocaten

Als uw debiteur niet betaalt, dan nemen wij de incasso graag van u uit handen. Gedurende de minnelijke fase, doen wij dat geheel op basis van het ‘No Win, No Fee’-principe. Betaalt uw debiteur niet, dan hoeft u ons ook niets te betalen. betaalt uw klant wel, dan verhalen wij de incassokosten op uw klant. U heeft zo geen kosten aan het incasso. Dat is wel zo fijn.

Gerechtelijke Incasso

Betaalt uw klant naar aanleiding van ons contact, dan zijn wij in staat op slagvaardige wijze gerechtelijke stappen te ondernemen. Ons advocatenkantoor RechtNet Advocaten beschikt over eigen en gespecialiseerde incassoadvocaten, die uw debiteur desnoods via de rechter laten betalen.

Uw factuur betwist?

Als uw factuur betwist wordt, zijn wij in staat snel en deskundig daarop te reageren. Op basis van de juiste juridische argumenten, maken onze incassoadvocaten korte metten met onterechte betwistingen.

Incasso overdragen aan RechtNet Advocaten?

Wilt u gratis incasso advies, vul dan het formulier in. u kunt ook direct uw incasso overdragen met behulp van het incasso overdrachtformulier.

Ook voor al uw andere juridische vraagstukken kunt u bij ons kantoor terecht. Wij helpen u altijd verder.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten