Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen Incasso: RechtNet Advocaten Bel 073-615 43 11

Professionele Incasso

Professionele Incasso

Professionele Incasso

Ons kantoor RechtNet Advocaten in Den Bosch is gespecialiseerd in de incasso van openstaande facturen. Wij onderscheiden ons van reguliere incassobureaus door de maatwerkaanpak en inzet van louter gespecialiseerde juristen en advocaten voor uw incasso’s. Het aantal geslaagde incasso-opdrachten is dan ook flink hoger dan bij reguliere incassobureaus.

Heeft u een vraag bel dan vrijblijvend met één van onze ervaren incassoadvocaten op nummer 073 615 43 11 of stel uw vraag via ons webformulier op de rechterzijde van deze pagina.

Minnelijke incassoprocedure op basis van No Win, No Fee

Omdat onze incassoadvocaten zoveel succes behalen, bieden wij het minnelijke incasso traject aan op basis van No Win, No Fee. Als uw wanbetaler niets betaalt, dan bent u RechtNet Advocaten niets verschuldigd voor de opdracht tot invordering. Worden de hoofdsom, rente en buitengerechtelijke incassokosten wel voldaan, dan wordt de zaak dusdanig afgewikkeld dat u de hoofdsom overhoudt en u dus ook geen kosten aan het incasseren van uw vordering hebt gehad.

Slagvaardige gerechtelijke procedure’s

Als advocatenkantoor staat ons het volledige juridische instrumentarium tot de beschikking. Samen met u bepalen wij de beste strategie is om uw incasso vlot geïnd te krijgen. Onder druk van dagvaarding, beslaglegging of een faillissementsaanvrage wordt vaak snel betaald. Komt het toch tot een procedure, dan zorgen wij voor een slagvaardige aanpak van de incassoprocedure.

RechtNet Advocaten inschakelen?

Als u opdracht tot incasso geeft, sommeren wij uw debiteur binnen 24 uur tot volledige betaling van de openstaande facturen. U ontvangt direct een ontvangstbevestiging. Informeer naar de incassomogelijkheden van ons kantoor in Den Bosch en neem contact op via telefoonnummer 073 – 615 43 11 of via het mailadres info@rechtnet.nl

Of bied uw vordering online aan via incasso-overdragen en neem de proef op de som! U zult versteld staan.

Landelijk gezien de hoogste slagingspercentages en de snelste doorlooptijden.