Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Incassobureau Amersfoort

Incassobureau Amersfoort

Als ondernemer is het natuurlijk erg vervelend wanneer klanten niet betalen. Wanneer het u zelf niet lukt of u er geen tijd voor hebt om de debiteuren te laten betalen, kunt u het beste een incassobureau inschakelen voor uw bedrijf in Amersfoort. Incassobureau RechtNet kan u hierbij helpen door u te adviseren, uw incasso over te nemen en samen met u juridische procedures te starten wanneer dit nodig is.

Incasso overdragen in Amersfoort

Omdat in principe iedereen een incassobureau kan beginnen, zijn er veel onbetrouwbare incassobureaus in Nederland. Dit komt omdat er geen regels of eisen aan verbonden zijn. Incassobureau RechtNet werkt echter alleen met personeel met de juiste opleiding, kennis en ervaringen. Hierdoor lossen wij zelfs de meest lastige incassodossiers op en kunt u uw incasso in Amersfoort ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij werken ook met de ‘No win, no fee’ methode. Dit betekent dat er voor u geen kosten zullen zijn totdat u werkelijk uw geld terug krijgt. Wij kiezen ook voor maatwerk en gaan niet over op de standaard werkwijzen, wat veel andere incassobureaus wel doen. RechtNet is ook een advocatenkantoor. Doordat wij zowel professionele juristen en incassomedewerkers hebben, hebben wij het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Juridische stappen door onze advocaten

Als uw klant in Amersfoort na vele herinneringen nog steeds niet betaalt, kunt u uw incasso uit handen geven. Wij kunnen dan een minnelijke procedure starten, dat is een procedure waar nog geen gerechtelijke stappen zullen worden ondernomen. Als wij de procedure gestart hebben zullen wij gedurende een maand om de drie dagen de debiteur een aanschrijving sturen. 85% van de debiteuren betaalt tijdens de minnelijke procedure. Mocht dit niet gebeuren, dan zullen onze advocaten een gerechtelijke procedure starten.

Andere zaken rondom incasso

Wij kunnen ook meer voor u betekenen, u kunt bij ons namelijk ook terecht voor het uitvoeren van kredietwaardigheidscontroles van klanten. Ook de schuldbewaking en de debiteurenadministratie kunt u aan ons overlaten, zodat u meer tijd kunt besteden aan de andere werkzaamheden rondom uw onderneming.

Incassobureau RechtNet staat voor u in Amersfoort klaar om u te helpen met alles rondom incasso. Onze advocaten kunnen u ook helpen met al uw juridische vragen. Heeft u advies of hulp nodig? neem dan contact op door te bellen naar 073-6154311 of door te mailen naar info@rechtnet.nl.

 

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten