Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Incassobureau Amsterdam

Incassobureau Amsterdam

Wanneer u last hebt van wanbetalers en u niet langer wilt wachten op uw geld, schakelt u natuurlijk een incassobureau in. RechtNet is een allround advocatenkantoor en incassobureau dat ook dienst doet in Amsterdam. Wij begrijpen goed dat wanbetaling erg vervelend voor u is en zullen uw incasso-opdracht dan ook snel en professioneel aanpakken.

Het aanpakken van wanbetalers met behulp van een incassobureau in Amsterdam

Heeft u al eindeloos veel herinneringen en brieven gestuurd naar uw wanbetalers maar lijkt dat ook geen nut te hebben en is er nog steeds niet betaald? U heeft recht op uw geld, dus is het verstandig om te gaan kijken naar de mogelijkheden die incasso biedt. Bij RechtNet kunt u advies inwinnen over incasso of wij kunnen direct overgaan tot actie. U kunt uw gehele debiteurenadministratie bij ons onderbrengen en wij zullen er vervolgens voor zorgen dat uw debiteuren in Amsterdam alsnog zullen betalen.

Hoe gaat ons incassobureau te werk?

Wanneer u ons benadert voor een incasso in Amsterdam, gaan we direct aan de slag. U wilt natuurlijk graag eindelijk uw zuurverdiende geld ontvangen. Hoewel de wet niet voorschrijft op welk moment u een incassobureau in moet schakelen voor het overdragen van een incasso, raden wij u aan om hier niet lang mee te wachten. U wilt natuurlijk voorkomen dat uw vorderingen verjaren en dus komen te vervallen. Wanneer u de incasso in Amsterdam aan ons overdraagt, leggen wij in eerste instantie het minnelijke incassotraject af. In deze fase van het incassotraject komt er nog geen rechter bij kijken en proberen wij de wanbetaler over te halen tot betaling. We gebruiken dagvaardingen en beslaglegging om de debiteur tot betaling te dwingen. Mocht de wanbetaler dan nog steeds niet betalen, dan weten wij precies wanneer wij welke juridische stappen moeten zetten om tot een goed resultaat te komen.

De kosten van het overdragen van incasso in Amsterdam

Als u nog veel geld krijgt van wanbetalers, dan wilt u natuurlijk niet nog meer geld kwijt zijn aan het inschakelen van een incassobureau. Gelukkig hoeft u zich daar bij RechtNet geen zorgen om te maken. Wij zijn namelijk zo overtuigd van ons kunnen dat we niet om een betaling vragen tenzij uw debiteur het verschuldigde bedrag betaalt. Daarnaast raden we aan om uw wanbetaler de wettelijke rente en de incassokosten in rekening te brengen. Deze incassokosten dekken doorgaans de kostprijs van onze diensten, waardoor een win-win situatie ontstaat. U ontvangt namelijk de betaling waar u op zit te wachten en de schuldenaar draait op voor de kosten van de incassoprocedure. Zo heeft u én uw geld, én kost het u niets om dat te krijgen.

Neem contact op met ons incassobureau

Wilt u graag gebruik maken van ons incassobureau in Amsterdam of Zuidoost? Neem dan gerust contact met ons op om de situatie te bespreken. Ook kunt u gemakkelijk online een incasso overdragen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 073-6154311 of door te mailen naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten