Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Incassobureau Apeldoorn

Incassobureau Apeldoorn

Er zijn als ondernemer weinig dingen vervelender dan wanbetalers. Incassobureau RechtNet Apeldoorn kan u op een professionele, kundige manier helpen om deze incasso’s alsnog te krijgen. Een meerderheid van onze zaken slaagt, ook voor gerechtelijke procedures kunt u bij ons terecht. Heeft u last van niet betalende debiteuren? Neem dan contact op.

Bij ons kiest u voor een ‘No win, no fee’ pakket

Bij incassobureau RechtNet in Apeldoorn werken wij met gespecialiseerde juristen en advocaten, door deze combinatie hebben wij het hoogste slagingspercentage in Nederland. Wij hanteren de aantrekkelijke ‘No win, no fee’ aanpak, dit houdt in dat u niks hoeft te betalen totdat u daadwerkelijk uw incasso krijgt, wij hebben hiervoor gekozen omdat we al jaren de meeste vorderingen incasseren. Als u uw incasso terug krijgt zullen wij het traject zodanig afronden dat u alleen de hoofdsom overhoudt. Omdat wij kwaliteit en professionaliteit aanbieden kunnen wij tijdrovende en prijzige procedures vermijden.

Hoe gaat incassobureau RechtNet Apeldoorn te werk?

Het minnelijke traject is meestal al voldoende voor een betaling van de wanbetaler. Als dit niet het geval is starten onze advocaten een juridisch traject waarin ze u zullen adviseren en ondersteunen. Voordat we een vervolgstap zullen zetten sturen wij de debiteur een kennisgeving van rechtsvervolging. Wordt er dan nog niet betaald dan zullen we met onze slagvaardige aanpak doorgaan totdat de incasso geïnd is. Onze gespecialiseerde advocaten zullen samen met u de strategie die we hiervoor gaan hanteren bespreken en doornemen. Ook voor andere werkzaamheden kunt u bij ons terecht, wij kunnen ook kredietwaardigheidscontroles van klanten uitvoeren en wij doen ook aan schuldbewaking. Eventueel is het zelfs mogelijk om uw debiteurenadministratie aan ons over te dragen.

Waarom u kiest voor ons incassobureau

  • Professionaliteit: Wij werken uitsluitend met goed geschoolde incasso advocaten en juristen
  • Ervaring: Wij hebben ruime ervaring, zowel als incassobureau als advocatenkantoor.
  • Maatwerk: Wij gaan niet voor een standaardaanpak, maar besteden aandacht aan elke zaak.
  • Goedkoop: In veel gevallen ontvangt u de gehele hoofdsom en kosten onze diensten uw niets.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten als incassobureau of wilt u meer weten of juridische zaken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 073-6154311 of stuur een mail naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten