Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Incassobureau Den Haag

Incassobureau Den Haag

Heeft u last van debiteuren die uw facturen maar niet betalen? Dan schakelt u natuurlijk een incassobureau in. Het incassobureau van RechtNet in Den Haag kan u de zorgen uit handen nemen en ervoor zorgen dat uw facturen snel betaald worden. Wij hebben namelijk de juristen in huis die exact weten hoe een debiteur zo snel mogelijk kan worden overgehaald om een openstaande factuur te betalen.

Uw incasso overdragen aan ons incassobureau in Den Haag

Het incassobureau van RechtNet Advocaten heeft de specialisten in huis die incasso’s in Den Haag uitvoeren voor veel klanten. Wij hebben een hoog slagingspercentage door onze kennis en expertise op het gebied van incasso’s. Een openstaande factuur innen bij een debiteur is vooral een kwestie van tactiek. En wij weten precies hoe we deze tactiek kunnen inzetten om ervoor te zorgen dat uw factuur toch betaald wordt. Ook hebben wij krachtige middelen die een debiteur net het laatste duwtje in de rug kunnen geven om de rekening te betalen.

Het hele incassotraject van A tot Z

Wij hebben op onze kantoren vele specialisten beschikbaar die elk hun eigen werkgebied hebben in de advocatuur. Dit maakt ons zeer effectief in het uitvoeren van incassoprocedures. De meeste incassobureaus zijn namelijk genoodzaakt om advocaten in te schakelen wanneer er een juridische procedure moet worden opgestart. Ons incassobureau in Den Haag heeft alle expertise onder één dak. Wij zijn namelijk een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in incassoprocedures en geen incassobureau met advocaten in dienst. Als er een juridische procedure aan te pas moet komen, hebben wij hiervoor de juiste specialisten in huis. Dit zorgt niet alleen voor snelle resultaten, maar ook voor kostenbesparing. Ons incassobureau staat u bij gedurende de hele procedure: van eerste aanmaning tot dagvaarding, en van het behalen van het vonnis tot de betaling door de debiteur. Wij proberen de debiteur eerst te laten betalen zonder gerechtelijke stappen te nemen, waarna een groot deel van de debiteuren vrijwillig de factuur betaald. Als dit niet het geval is, worden er gerechtelijke maatregelen genomen. In de meeste gevallen worden de openstaande facturen hierna alsnog betaald.

Neem contact op met ons incassobureau in Den Haag

Bent u op zoek naar een incassobureau om ervoor te zorgen dat de openstaande facturen van uw bedrijf in Den Haag zo snel mogelijk worden betaald? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij verzorgen uw incasso in Den Haag en kunnen vrij snel aangeven hoe groot de kans is dat de incassoprocedure succesvol zal zijn. Wij leveren maatwerk, hebben hoogopgeleide werknemers en communiceren duidelijk met de verschillende partijen. Al veel tevreden bedrijven en particulieren gingen u voor. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 073-6154311 of te mailen naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten