Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Incassobureau Enschede

Incassobureau Enschede

Incassobureau RechtNet Enschede zorgt voor een snelle betaling van uw openstaande facturen! Door de samenwerking met onze advocaten hebben wij het hoogste slagingspercentage van Nederland. Wacht niet te lang met het overdragen van uw incasso! Des te langer u wacht des te lastiger het wordt.

Incassobureau RechtNet Enschede: kwaliteit en maatwerk

Als u voor het incassobureau van Rechtnet kiest, dan kiest u ook gelijk voor kwaliteit en maatwerk. RechtNet is namelijk geen standaard incassobureau. Wij werken namelijk op basis van ‘no win, no fee’. U zult bij ons geen kosten hebben zolang de wanbetalers nog niet betaald hebben, zodat u aan het einde van het traject alleen de hoofdsom overhoudt. Buiten een incassobureau is RechtNet ook een advocatenkantoor. Door deze samenwerking kunnen wij puur maatwerk aanbieden. Wij helpen u graag als er een juridisch traject gestart moet worden. Als debiteuren niet betalen kan dit vaak negatieve energie opleveren, dit kan erg frustrerend zijn. Het inschakelen van RechtNet is de oplossing om van deze energie af te komen.

Totstandkoming van een incasso

In principe zullen wij altijd beginnen met een minnelijk traject, meestal zal dit ook voldoen om de debiteur te laten betalen. Wordt er dan nog steeds niet betaald? Dan zullen onze advocaten een juridisch traject starten. Wij zullen u bijstaan door advies en ondersteuning te geven en zullen de debiteur een kennisgeving van rechtsvervolging toesturen. Hier wordt vervolgens de debiteur een dagvaarding, beslaglegging of faillissementsaanvraag opgelegd. Door onze snelle en professionele aanpak en een op maat gemaakte strategie zetten wij alles op alles om uw incasso snel betaald te krijgen. De strategie zullen wij uitvoerig met u bespreken, Voor de uitvoering van de desbetreffende strategie hebben wij het volledig juridisch instrumentarium tot onze beschikking.

De voordelen van het overdragen van incasso in Enschede

Er zijn meerdere voordelen waarom u RechtNet zou moeten inschakelen bij het laten betalen van een incasso, de grootste redenen zijn toch wel:

  • Specialistisch. Wij kunnen buigen op jarenlange ervaring.
  • Slagingspercentage. Wij hebben het hoogste slagingspercentage hoogste van Nederland, hierdoor heeft u sneller uw geld.
  • Doorschakelen. Door een goede samenwerking en mengelbroes van expertises kunnen wij sneller doorschakelen mocht het komen tot een gerechtelijke procedure.
  • ‘No win, no fee’. U zult pas betalen wanneer u werkelijk een incasso betaald krijgt.
  • Toezicht. In principe kan iedereen zonder veel moeite te besteden een incassobureau oprichten. Omdat wij advocaten zijn staan wij onder streng toezicht.

Wilt u in Enschede gebruik maken van incassobureau RechtNet? Wij hebben de juiste specialisten in huis om snel en vakkundig tot een goed resultaat te komen op het gebied van incassoprocedures. Neem contact op door te bellen naar 073-6154311 of stuur een mail naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten