Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Incassobureau Groningen

Incassobureau Groningen

Als debiteuren u aan het lijntje houden, kunt u het beste een incassobureau inschakelen voor uw bedrijf in Groningen. Voor hulp op het gebied van incasso´s bent u bij RechtNet Advocaten aan het juiste adres. RechtNet is een allround advocatenkantoor en incassobureau waarbij u terecht kunt voor een snelle en professionele aanpak van uw incasso-opdracht.

Breed dienstenpakket incassobureau Groningen

Onze diensten zijn zeer gevarieerd, waardoor we het gehele incassotraject met de debiteur kunnen verzorgen. De incasso advocaten bellen met de debiteur, schrijven de debiteur aan en voeren complexe procedures uit als dat nodig is. Door een goede opleiding en veel ervaring op het gebied van incassoprocedures in Groningen kunnen we u zeer vakkundig bijstaan.

Maatwerk oplossingen voor incasso in Groningen

Moet er een incasso voor uw bedrijf in Groningen worden uitgevoerd? Dan zijn er natuurlijk verschillende standaardprocedures die gevolgd kunnen worden. Maar wij gaan uit van een maatwerkprocedure die het beste past bij uw situatie. Misschien heeft u wel een waardevolle relatie opgebouwd met een klant, welke u natuurlijk niet verloren wil laten gaan. Bij het benaderen van deze klant voor het incasseren van uw geld, houden we rekening met het feit dat u op goede wijze een relatie heeft opgebouwd met deze klant.

Werkwijze van ons incassobedrijf

Vaak betalen wanbetalers de openstaande facturen al na aanschrijving door onze incasso advocaten. Dit komt doordat wanbetalers advocaten associëren met hoge kosten en lange procedures. En hier beginnen ze liever niet aan. Wanbetalers weten namelijk dat ze te maken krijgen met hoge kosten wanneer ze in een procedure betrokken raken en ongelijk krijgen. Hierdoor worden de meeste incasso’s al betaald zonder tussenkomst van de rechter in Groningen. RechtNet werkt op basis van No Win No Fee. Dit houdt in dat er alleen kosten in rekening worden gebracht bij een succesvolle incasso. En de kosten die aan de incassering verbonden zijn, zullen worden doorberekend aan de debiteur. Onze werkwijze is zeer vakkundig, omdat we gebruikmaken van specialistische advocaten. Bovendien hebben we de hoogste succes rating en worden kosten direct doorbelast aan de debiteur.

Vrijblijvend advies van het incassobureau

Heeft u last van wanbetalers? Komen debiteuren duidelijk gemaakte afspraken niet na? Of worden uw facturen betwist? Ook kan het zo zijn dat u vraagtekens heeft bij een nieuwe afnemers of dat u het idee hebt dat debiteuren u voor de gek houden. Bij al deze problemen kunnen wij u hulp bieden. Wilt u meer weten over een eventuele incasso in Groningen? Of heeft u meer informatie nodig? Dan kunt u ons bellen op 073-6154311 of mailen op info@rechtnet.nl. Wij staan voor u klaar met een vrijblijvend advies en een antwoord op uw vraag.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten