Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Incassobureau Haarlem

Incassobureau Haarlem

Als u te maken heeft met wanbetalers wordt het altijd aangeraden om zo snel mogelijk contact op te nemen met een incassobureau, incasso’s kunnen namelijk verjaren. Heeft uw bedrijf in Haarlem dus veel debiteuren, schakel dan een goed incassobureau in. Incassobureau RechtNet kan u de zorgen uit handen nemen door de debiteuren met de juiste stappen te laten betalen.

Incasso overdragen in Haarlem

RechtNet heeft de specialisten in huis om incasso’s snel te laten betalen. Als u ons heeft ingeschakeld zullen wij eerst een minnelijk traject starten. Hierin zullen nog geen gerechtelijke stappen plaatsvinden. In dit traject zullen we om de drie dagen gedurende een maand aanschrijvingen naar de debiteur versturen, 85% beslist om te betalen tijdens deze eerste fase. Als ze dan nog niet betaald hebben gaan we juridisch traject in, onze advocaten zijn in staat om alle noodzakelijke procedures uit te voeren. Bij dergelijke trajecten wordt vaak gebruik gemaakt van dagvaardingen, als dat niet werkt kan een faillissement van een debiteur worden aangevraagd.

Waarom uw incasso overdragen aan RechtNet?

Bij RechtNet bent u verzekerd van een professionele en transparante afhandeling van uw zaak. Wij werken uitsluitend met deskundige mensen die samen met u een strategie opstellen, elke zaak behandelen wij als maatwerk. U bent aan ons ook geen onnodige kosten kwijt, wij werken namelijk met de ‘No win, no fee’ methode. Deze methode houdt in dat u niks hoeft te betalen zolang u uw incasso niet betaald krijgt. Pas als u werkelijk iets terug krijgt ontstaan er kosten, zo zorgen wij ervoor dat u de hoofdsom overhoud. Omdat RechtNet ook een advocatenkantoor is kunnen we deze expertise koppelen aan de kennis van onze incasso experts, hierdoor hebben wij het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Meer dan alleen een incassobureau in Haarlem

Buiten het overnemen van de incasso van uw bedrijf in Haarlem kunnen wij nog meer voor u betekenen op dit gebied. We kunnen namelijk ook de kredietwaardigheid van uw klanten controleren, u kunt bij ons ook terecht om uw schuldbewaking en debiteurenadministratie over te nemen. Wilt u contact opnemen om meer informatie te krijgen of een vrijblijvend gesprek te plannen? Dan kunt u dat doen door te bellen naar 073-6154311 of door een mail te sturen naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten