Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Incassobureau Leiden

Incassobureau Leiden

Heeft u als ondernemer in Leiden veel last van wanbetalers en heeft u daarom een incassobureau nodig? Het incassobureau van RechtNet kan zeer snel en effectief een incassoprocedure doorlopen en uw vordering succesvol incasseren. Wij nemen de werkzaamheden die nodig zijn voor het incasseren van uw openstaande facturen graag van u over.

Wij nemen uw incasso in Leiden graag van u over

De verwerking van wanbetalende debiteuren vraagt veel aandacht van u als ondernemer in Leiden. En dat is natuurlijk zonde van uw tijd en geld. Daarom neemt ons incassobureau in Leiden deze werkzaamheden graag van u over. Wij combineren onze juridische kennis met de incassowerkzaamheden, en zo kunnen wij de incassoprocedure zeer snel en effectief doorlopen.

Maatwerk tegen lage kosten

Wij leveren maatwerk tegen lage kosten. Dit komt doordat de incassokosten doorgaans de kostprijs van onze diensten dekken. Wij raden u dan ook aan om uw wanbetaler de wettelijke rente en de incassokosten in rekening te brengen als een factuur niet op tijd betaald is. Op deze manier ontvangt u de betaling waar u op zit te wachten en draait de wanbetaler op voor de kosten van de incassoprocedure. Naast het feit dat de kosten op deze manier laag worden gehouden, leveren wij werk op maat. Heeft u bijvoorbeeld een waardevolle relatie opgebouwd met een klant? Dan wilt u waarschijnlijk uw geld terug zonder deze relatie te verpesten. Als u kiest voor ons incassobureau in Leiden, hoeft u niet bang te zijn dat dit gebeurt. Wij zorgen namelijk altijd voor een goede oplossing.

De incassoprocedure van ons incassobureau in Leiden

Onze advocaten zijn perfect in staat om het gehele traject met een wanbetaler snel en transparant af te handelen. Wij nemen de hele procedure van u over, van het sturen van een eerste betalingsverzoek tot het afhandelen van een juridische procedure. We starten altijd eerst met het minnelijke traject, waarbij er nog geen rechter aan te pas komt. Wij schrijven de debiteur aan om deze op de hoogte te stellen van het feit dat u een incassobureau in Leiden heeft ingeschakeld. Hierna zoeken wij om de drie dagen gedurende een maand lang contact met uw debiteur door deze aan te schrijven. Debiteuren kiezen er vaak voor om de openstaande factuur tijdens het minnelijke traject al te betalen, om verdere stappen te voorkomen. Als dit niet gebeurt, gaan we een stap verder en verzorgen we de juridische procedure voor u. Onze gespecialiseerde advocaten hebben ervaring op dit gebied en kunnen dus zorgen voor een goede afhandeling van de zaak.

Neem contact op met ons incassobureau

Heeft u last van wanbetalers? Of wilt u ons incassobureau in Leiden inschakelen voor het controleren van de kredietwaardigheid van uw klanten? Dit doen wij graag voor u! Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 073-6154311 of mail naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten