Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

RechtNet Advocaten: #1 incassobureau in Noord-Brabant

incassobureau regio tilburg
Heeft u regelmatig te maken met klanten die het laten afweten als het op betalen aankomt? Dan is het hoog tijd om RechtNet Advocaten in te schakelen. Als incassobureau regio Tilburg, Noord-Brabant, met bovendien landelijk het hoogste slagingspercentage, zijn wij op dit gebied uw succesvolle partner. Neem geen genoegen met wanbetalers, ook niet als het om een klein bedrag gaat. Wij zijn als advocatenkantoor gespecialiseerd in incasso: onder druk van een dagvaarding, beslaglegging of faillissementsaanvraag wordt meestal snel betaald.

Ons incassobureau in Noord-Brabant int uw openstaande facturen!

Onze ervaren incasso advocaten behalen meer successen dan de reguliere incassobureaus en daarom werken wij bij RechtNet op basis van No Win, No Fee. Lukt het niet om het openstaande bedrag binnen te halen, dan bent u ons niets verschuldigd voor de invorderingsopdracht. Bij een geslaagde incasso ontvangt u de hoofdsom en zijn de incassokosten voor uw debiteur.

Profiteer van gratis advies over professionele incasso

Schulden zijn onderhevig aan verjaring en daarom is het belangrijk om tijdig in actie te komen. RechtNet is het incassobureau voor Noord-Brabant waar uitsluitend gespecialiseerde advocaten en juristen op vakkundige wijze uw incasso’s verzorgen. Bij RechtNet bieden wij u 30 minuten gratis advies aan op het gebied van professionele incasso. Wanneer u iets te incasseren heeft in Noord-Brabant, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vrijblijvend contact

Heeft u nog vragen of wenst u een openstaande vordering door RechtNet Advocaten te laten incasseren? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op. U kunt RechtNet Advocaten bereiken via telefoonnummer 073 – 615 43 11 of via de e-mail: info@rechtnet.nl. Incasso’s kunnen daarnaast ook worden overgedragen via deze pagina van de website.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten