Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Incassobureau Rotterdam

Incassobureau Rotterdam

Woont u in Rotterdam of in de omgeving van de havenstad en heeft u een incassobureau nodig? Bent u een ondernemer die last heeft van wanbetalers of wilt u uw debiteurenadministratie uit handen geven? Dan bent u bij RechtNet aan het juiste adres. Onze incassomedewerkers hebben al vele jaren ervaring op dit gebied.

Last van wanbetalers? Schakel een incassobureau in!

Incassobureau RechtNet is er voor iedereen die hulp nodig heeft op het gebied van incasso in Rotterdam en omstreken. U kunt onze diensten inschakelen als u last heeft van een niet betalende debiteur die u al vaker benaderd hebt. Er is immers niets vervelender dan iemand die niet voor uw diensten, materialen etc betaalt. Wij zullen altijd proberen om de werkrelatie tussen u en uw debiteur intact te houden, zo bepalen wij ook de correcte strategie om deze zaak aan te pakken. Dit maatwerk gecombineerd met onze expertise en ervaring zorgt voor het beste resultaat. Het is belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met een incassobureau wanneer u hulp nodig heeft in Rotterdam, een incasso kan immer verjaren.

Uw incasso overdragen aan RechtNet in Rotterdam

Wij zullen eerst beginnen met een minnelijk traject, dit is een procedure waar nog geen gerechtelijke stappen in voorkomen. We zullen gedurende een maand elke 3 dagen een aanschrijving versturen, veel debiteuren betalen in deze fase hun facturen. Tegen de minderheid die dit niet doet zullen wij gerechtelijke stappen ondernemen. Nu gaan wij gebruik maken van dagvaardingen en beslagleggingen om de incasso terug te krijgen. Eventueel kan dit uitlopen op een faillissement van de debiteur. Doordat wij ook een advocatenkantoor zijn, kunnen wij deze problemen vanuit twee principes aanpakken, hierdoor hebben wij ook het hoogste slagingspercentage en de snelste doorlooptijden van Nederland. U heeft bij ons ook geen onnodige kosten, wij hanteren namelijk de ‘No win, no fee’ methode. Dit houdt in dat er voor u geen kosten zijn totdat u daadwerkelijk wat terug krijgt van uw debiteur, zo zorgen wij ervoor dat u alleen de hoofdsom overhoudt.

Incassobureau voor zowel debiteuren als crediteuren

Wij bieden onze diensten niet alleen aan voor crediteuren, maar ook voor debiteuren. Het kan immers ook voorkomen dat u als debiteur een factuur ten onrechte moet betalen of dat u een brief krijgt over een terugbetaling die volgens u onwettelijk is. Ook dan kunt u ons incassobureau in Rotterdam inschakelen.

Wilt u graag wat meer weten over hoe wij dit aanpakken of heeft u advies nodig? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kunt u doen door te bellen naar 073-6154311 of door te mailen naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten