Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Incassobureau Zoetermeer

Incassobureau Zoetermeer

Wilt u uw incasso in Zoetermeer graag uitbesteden aan een incassobureau? De experts van RechtNet krijgen bijna alle openstaande facturen betaald. Heeft u te maken met wanbetalers, heeft u ze al een aantal keer benaderd en weet u niet wat u nu kunt doen? Neem dan contact met ons op.

Uw incasso overdragen aan RechtNet in Zoetermeer

Als u ons incassobureau in Zoetermeer heeft ingeschakeld en uw wanbetaler weigert nog steeds te betalen, dan zijn er ook geen kosten voor u. Wij leveren maatwerk tegen lage kosten, wij hanteren namelijk de ‘No win, no fee’ methode. Wij zullen altijd begonnen met het minnelijke traject, dit houdt in dat we eerst zonder rechtelijke procedures zullen proberen de debiteur te laten betalen. De eerste stap hierin is het sturen van een aanschrijving om de drie dagen, gedurende een maand. Mochten ze in deze periode nog niet betaald hebben, dan zullen we een juridische procedure starten. Het is natuurlijk wenselijk dan de relatie met de klant zo goed mogelijk blijft. Want wanneer het om een misverstand gaat, wilt u de klant waarschijnlijk ook niet verliezen of de relatie verpesten. Wij zullen van beide kanten het verhaal aanhoren om zo tot de juiste oplossing te komen.

Incasso via een juridische procedure bij RechtNet

Omdat RechtNet zowel een advocatenkantoor als een incassobureau is, hebben wij zowel advocaten als incasso experts in dienst die u bij kunnen staan in Zoetermeer en omgeving. Door een goede samenwerking tussen deze twee afdelingen hebben wij het hoogste slagingspercentage in Nederland als het gaat om het terugvorderen van incasso’s. Mochten de incasso’s met het minnelijke traject nog niet zijn terugbetaald dan zullen onze advocaten juridische stappen ondernemen. Als de betaling uitblijft zullen dagvaardingen, beslagleggingen of faillissementsaanvragen het gevolg zijn. Onze advocaten zullen gedurende het hele traject een uiterst effectieve, passende aanpak hanteren zodat we de incasso’s in Zoetermeer vlot geïnd krijgen. Hiervoor hebben wij het volledig juridisch instrumentarium tot onze beschikking.

Meer dan alleen een incassobureau

Incassobureau RechtNet kan u ook helpen bij het controleren van de kredietwaardigheid van uw klanten, het maken van uw schuldbewaking en het overnemen van het debiteurenadministratie zodat u meer tijd voor andere zaken heeft. Wenst u hierbij gebruik van te maken of wilt u snelle en geslaagde vorderingen hebben in de regio van Zoetermeer? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-6154311 of door te mailen naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten