Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Incassobureau Zwolle

Incassobureau Zwolle

Heeft u problemen met debiteuren die niet willen betalen? Dan bent u bij RechtNet Advocaten aan het juiste adres. Ons incassobureau helpt uw bedrijf in Zwolle op een professionele, vakkundige manier om uw incasso’s alsnog te innen. Doordat wij niet alleen een incassobureau zijn, maar ook een advocatenkantoor, hebben wij enorm veel kennis en ervaring. De overgrote meerderheid van de incasso’s wordt dan ook met goed gevolg afgerond.

Het verloop van de incassoprocedure

U kunt uw incasso overdragen aan het incassobureau van RechtNet Advocaten in Zwolle als uw klant zelfs na vele herinneringen niet betaalt. Misschien stelt hij uw vordering zelfs ter discussie. Als u uw incasso aan ons heeft overgedragen, starten wij meestal een minnelijke incassoprocedure. Tijdens deze procedure worden er nog geen gerechtelijke stappen ondernomen. Wel schrijven wij uw klant om de drie dagen gedurende een maand lang aan. Meer dan 85% van de klanten betaalt de facturen tijdens deze minnelijke incassoprocedure vrijwillig. Het vooruitzicht op een gerechtelijke procedure werkt namelijk afschrikkend. Als een gerechtelijke procedure toch vereist is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze advocaten zijn namelijk in staat om alle noodzakelijke procedures uit te voeren. Bij zulke incassozaken wordt er regelmatig tot dagvaarding overgegaan. Maar soms wordt het faillissement van de debiteur aangevraagd om de betaling toch te verkrijgen.

Waarom kiezen voor ons incassobureau in Zwolle?

Als u kiest voor ons incassobureau in Zwolle, bent u gegarandeerd van een professionele afwerking van uw zaak. Wij werken namelijk uitsluitend met deskundige incasso advocaten. Bovendien leveren wij maatwerk en besteden we specifieke aandacht aan uw zaak. Onze behandeling passen we aan op uw specifieke situatie. Tot slot werken wij op No Win No Fee basis. Dit houdt in dat u pas betaalt op het moment dat de debiteur uw factuur daadwerkelijk betaalt. De kosten van de incassoprocedure kunt u vaak verhalen op de debiteur. Onze advocaten staan voor u klaar en denken graag met u mee. Wij zijn landelijk de beste incassospecialist en hebben de hoogste slagingspercentages. Als er sprake is van verweer tegen uw vordering, of als een juridisch traject noodzakelijk is, beschikken we over zeer ervaren advocaten die u kunnen bijstaan in dit proces.

Contact opnemen voor het overdragen van uw incasso

Heeft u last van wanbetalers? En bent u geïnteresseerd in ons incassobureau? Dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 073-6154311. Ook kunt u mailen naar info@rechtnet.nl. U kunt bij ons incassobureau in Zwolle niet alleen terecht voor het overdragen van uw incasso’s, maar ook voor al uw juridische vragen. Wilt u kredietwaardigheidscontroles van klanten uitvoeren? Ook dan staan we u graag bij.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten