Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Procesadvocaat (procureur) nodig?

procesadvocaat
Heeft u een procesadvocaat (voorheen procureur genoemd) nodig voor het bijwonen van een faillissementszitting in Den Bosch, kunt u gebruik maken van de diensten van de bij RechtNet Advocaten werkzaam zijnde procesadvocaat.

Prijzen procesadvocaat

Voor het indienen van het faillissementsrekest wordt een vast tarief ad € 200,00 in rekening gebracht. Indien er een zitting dient te worden bijgewoond, rekent RechtNet Advocaten een vast tarief van € 350,00. Voor alle zittingen die daarna dienen te worden bijgewoond, wordt of een gebruikelijk uurtarief in rekening gebracht of kunnen hier afwijkende afspraken over worden gemaakt.

Ervaren procesadvocaat

De advocaten van RechtNet Advocaten hebben talloze faillissementszittingen bijgewoond. Dit in verband met de grote incassopraktijk van het kantoor. De expertise is derhalve bij de advocaten aanwezig zodat u ervan verzekert bent dat u een goede ervaren procesadvocaat voor u laat optreden.

Juiste aanlevering stukken

RechtNet Advocaten verzoekt u om verzoekschriften tijdig, in origineel en met voldoende extra exemplaren, nog niet voorzien van een handtekening, bij ons aan te leveren, zodat wij deze stukken kunnen ondertekenen als procesadvocaat en bij de Rechtbank kunnen indienen. De advocaat houdt u zowel mondeling als schriftelijk van het verloop van de faillissementsprocedure op de hoogte. U kunt ook de stukken zelf indienen en ons alleen verzoeken om de zitting namens u bij te wonen. We werken hierbij tegen vaste tarieven en/of een gebruikelijk uurtarief.

Instaan voor kosten van procesadvocaat

Als opdrachtgever dient u jegens ons in te staan voor de instemming van uw cliënt met de inschakeling van RechtNet Advocaten als procesadvocaat en voor de betaling van alle kosten waaronder bijvoorbeeld griffierechten en deurwaarderskosten, welke in zijn geheel worden door belast.

Vrijblijvend advies?

Onze faillissementsrecht advocaten zijn u graag als advocaat van dienst. Neem voor vrijblijvend advies contact op met 073 – 615 43 11 of info@rechtnet.nl

Op verzoek worden er referenties afgegeven. We werken ook voor andere kantoren. Dit ten tevredenheid van alle partijen. Tevens is het mogelijk om een uitwisseling op gang te brengen.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten