Ondernemers krijgen regelmatig te maken met niet betalende debiteuren, hier kunnen hele vervelende situaties door ontstaan. Herkent u dit en wilt u er graag iets aan doen? Dan bent u bij RechtNet aan het juiste adres. Wij zijn namelijk zowel een incassobureau als een advocatenkantoor, door deze samenwerking hebben wij het hoogste slagingspercentage in Nederland.

Wij nemen uw incassozaken graag over

Debiteurenbeheer is een taak die ondernemers liever niet willen hebben, hier wordt namelijk veel tijd en geld aan besteed. Incassobureau Arnhem neemt deze taak graag van u over. Doordat wij zowel incassodiensten aanbieden en juridische knowhow hebben is debiteurenbeheer één van onze specialiteiten. Wij kunnen hierdoor namelijk bijzonder snel en adequaat tot een betaling van uitstaande facturen komen.

Incasso overdragen aan RechtNet

Onze diensten hebben niet alleen betrekking tot incassobeheer. Onze advocaten zijn in staat om, mochten ze nog steeds niet betalen, een juridische procedure aan te gaan met de wanbetaler. Wij zullen dit gehele traject ondersteunen vanaf het sturen van een betalingsverzoek tot het opstarten en afhandelen van de procedure. We raden uiteraard aan om de debiteur rente op te leggen indien een factuur niet op tijd betaald is, dit dekt vaak de kosten van onze diensten. Buiten dat maken wij ook gebruik van de ‘No win, no fee’ methode. Dit houdt in dat er pas kosten ontstaan als de wanbetaler daadwerkelijk zijn incasso betaald heeft.

De voordelen van incassobureau RechtNet in Arnhem

Om er een groot aantal voordelen verbonden zijn aan ons bedrijf, hebben wij een grote kring die onze diensten waarderen, de meest belangrijke voordelen zijn:

  • Wij leveren maatwerk
  • Snelle en duidelijke communicatie met de debiteur
  • Veel ervaring en kennis met het omgaan van wanbetalers
  • Combinatie van advocaten en incasso
  • Gebruik van ‘No win, no fee’ methode
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland

Bent u geïnteresseerd in onze diensten als incassobureau of wilt u meer weten of juridische zaken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 073-6154311 of stuur een mail naar info@rechtnet.nl.