Incasso in Breda? Schakel ons incassobureau in

Op welk moment is het beter om een incasso in Breda over te dragen? Op het moment dat u klanten in Breda heeft die niet of slecht betalen en geen contact onderhouden, kunt u ervoor kiezen om een incassobureau in te schakelen. Wij kunnen voor u werken al vanaf een paar euro’s. Zo kunt u betaalbaar een incasso in Breda verhalen. Ook hanteren wij geen minimum bedrag om een incasso te verhalen. Wilt u weten wanneer u een incassobureau in Breda kunt inschakelen? Er zijn geen wettelijke regelingen die bepalen wanneer u een incassobureau kunt inschakelen. Maar bij RechtNet Advocaten kunt u ook uw gehele debiteurenadministratie onderbrengen. RechtNet Advocaten zal dan bijhouden of uw klanten tijdig hun incasso betalen. U kunt ook bij ons terecht wanneer de eerste betalingstermijn in Breda is verlopen.

Uw vorderingen kunnen verjaren

De gemiddelde verjaringstermijn voor een incasso is in Nederland vijf jaar. Een termijn kan ook tussentijds stuiten. Wij kunnen dit dan ook voor u regelen. Ook moet u rekening houden met dat een incasso kan verjaren. Schakel daarom tijdig een incassobureau in. Een incassobureau kan ervoor zorgen dat u uw incasso in Breda kunt verhalen op uw debiteur. Om uw incassotraject voorspoedig te laten verlopen in Breda, raden wij aan om dit traject snel in werking te zetten. De reden hiervoor is dat de kans op verhaal steeds kleiner wordt naarmate de tijd vordert. Dreigt uw vordering te verjaren? Stuit deze dan. Dit zorgt ervoor dat de verjaringstermijn opnieuw gaat lopen. Wij staan voor u klaar in Breda.

Wat wij nog meer te bieden hebben

De kredietwaardigheid van uw klanten kan ook door ons incassobureau gecontroleerd worden. Wij kunnen de schuldbewaking en debiteurenadministratie voor u verzorgen. In eerste instantie zullen wij het minnelijke traject aangaan. Als wij het incasso ontvangen zullen wij meteen de debiteur aanschrijven. Wij starten het traject nadat wij de debiteur schriftelijk hebben gewaarschuwd dat u het incassobureau van RechtNet Advocaten heeft ingeschakeld. Wij schrijven de debiteur in Breda om de drie dagen aan. Dit duurt maximaal een maand.

Contact met de incasso specialisten van RechtNet Advocaten

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van het overdragen van uw incasso? Wij doen ons uiterste best om uw vorderingen op uw debiteuren te verhalen.
U kunt ons bellen op 073-6154311. Maar u kunt ook een mail sturen naar info@rechtnet.nl. Wij zijn het incassobureau voor het verhalen van uw incasso in Breda.