RechtNet is zowel een advocatenkantoor als een incassobureau in Den Bosch. Door de professionele samenwerking tussen onze juristen en incasso experts kunnen wij veel juridische procedures snel en vakkundig naar wens afronden. Heeft u te maken met niet betalende debiteur(en)? Neem dan snel contact met ons op.

Wij nemen uw incassozaken graag over

Debiteurenbeheer is een ondankbare taak die ondernemers liever niet op zich willen nemen, hier wordt namelijk veel tijd aan besteed en tijd is geld. RechtNet neemt deze taak graag van u over. Doordat wij zowel incassodiensten aanbieden en juridische knowhow hebben is debiteurenbeheer één van onze vele specialiteiten. Wij kunnen hierdoor namelijk bijzonder snel en adequaat tot een betaling van uitstaande facturen komen. Verder kunnen wij ook de kredietwaardigheid van uw klanten controleren en u helpen met uw schuldbewaking.

Incasso overdragen aan RechtNet in Den Bosch

Onze diensten hebben niet alleen betrekking tot incassobeheer. Onze advocaten zijn in staat om, mochten ze nog steeds niet betalen, een juridische procedure aan te gaan met de wanbetaler. Wij zullen dit gehele traject ondersteunen vanaf het sturen van een betalingsverzoek tot het opstarten en afhandelen van de procedure. We raden uiteraard aan om de debiteur rente op te leggen indien een factuur niet op tijd betaald is, dit dekt vaak de kosten van onze diensten. Buiten dat maken wij ook gebruik van de ‘No win, no fee’ methode. Dit houdt in dat er pas kosten ontstaan als de wanbetaler daadwerkelijk zijn incasso betaald heeft.

De voordelen van ons incassobureau in Den Bosch

Om er een groot aantal voordelen verbonden zijn aan ons bedrijf, hebben wij een grote kring die onze diensten waarderen, de meest belangrijke voordelen zijn:

  • Wij leveren puur maatwerk
  • Snelle en duidelijke communicatie
  • Veel ervaring en kennis met het omgaan van wanbetalers
  • Combinatie van advocaten en incasso experts
  • Gebruik van de ‘No win, no fee’ methode
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland

Bent u geïnteresseerd in onze diensten als incassobureau of wilt u meer weten over wat wij kunnen betekenen op het gebied van juridische rechten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 073-6154311 of door een mail te sturen naar info@rechtnet.nl.