Heeft u rechtshulp nodig in Den Haag? RechtNet Advocaten is gespecialiseerd in alle vormen van recht. Hierdoor kunnen we u bijstaan bij uw zaak, wat uw probleem ook is. Wij zijn een allround advocatenkantoor dat slagvaardig en doortastend is. Landelijk hebben wij de hoogste slagingspercentages en de snelste doorlooptijden. Bij RechtNet Advocaten in Den Haag bent u dus zeker aan het juiste adres!

Vraagstukken op het gebied van auteursrecht

Maakt iemand zonder toestemming uw werk openbaar? Of wordt uw werk gekopieerd? Dan kunt u daartegen optreden. Onze gespecialiseerde advocaten kunnen u bijvoorbeeld helpen met een gerechtelijke procedure waarbij er een schadevergoeding kan worden toegewezen of de gemaakte winst moet worden afgedragen. Soms kan het echter beter zijn om een procedure te voorkomen, omdat de proceskosten zeer hoog kunnen oplopen. Samen met u bekijken we welke stappen het beste ondernomen kunnen worden in uw situatie. En mocht een procedure toch onvermijdelijk zijn, dan kunnen wij u bijstaan. Zorgen bieden we u altijd advies op maat op het gebied van auteursrecht in Den Haag.

Hulp bij een dreigend faillissement in Den Haag

Bij een dreigend faillissement van uw bedrijf in Den Haag is het belangrijk om het hoofd koel te houden. En dat betekent dat het voorkomen van een faillissement het eerste doel is. Wij vragen surseance van betaling aan of gaan in gesprek met de andere partij. Zo komen we erachter of er nog mogelijkheden zijn om het faillissement te voorkomen. Als een faillissement toch de beste optie blijkt te zijn, zetten we dit door met een maximaal resultaat als uitgangspunt. We doen er alles aan om de schade zo beperkt mogelijk te houden. Dreigt u failliet verklaard te worden? Of wilt u een bedrijf of rechtspersoon in Den Haag failliet verklaren? In beide gevallen staan we voor u klaar. U kunt contact opnemen met RechtNet Advocaten in Den Haag voor bijstand van de beste juristen.

Ondernemingsrecht en arbeidsrecht voor uw onderneming in Den Haag

Ook voor ondernemingsrecht en arbeidsrecht kunt u terecht bij RechtNet Advocaten. Ondernemingsrecht is een erg brede term waar veel rechten en plichten onder vallen voor u als ondernemer in Den Haag. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een bedrijfsovername of contracten die moeten worden opgesteld. Ook procedures die te maken hebben met ontslag vallen hieronder. U kunt een specialist van RechtNet Advocaten in Den Haag inschakelen om u te helpen met alle verschillende aspecten van het ondernemingsrecht. Wilt u een werknemer op staande voet ontslaan? Of bent u van plan om een bedrijf op te richten? Voor al dit soort zaken kunt u terecht bij RechtNet. Op het gebied van arbeidsrecht kunt u bij ons aankloppen als u bijvoorbeeld een arbeidsconflict heeft. Een arbeidsrecht advocaat kan u in dit geval helpen om uw probleem op te lossen.

Advies over bestuursrecht

Bij bestuursrecht kunt u bijvoorbeeld denken aan een confrontatie met een dwangsom of bestuursdwang. In dit geval dient u onmiddellijk een advocaat in te schakelen, omdat u maar een zeer korte termijn heeft om bezwaar aan te tekenen. Wij beschikken over een heel netwerk aan deskundige advocaten die u maar al te graag helpen om bezwaar aan te tekenen tegen een dwangsom of bestuursdwang. Wij weten precies welke juridische stappen we moeten zetten in dit soort spoedeisende zaken. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen we u perfect bijstaan.

Strafrecht en procesrecht in Den Haag

Ook voor strafrecht en procesrecht in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een groot netwerk aan advocaten en kunnen u zo de juiste vakkundige hulp bieden die u zoekt in Den Haag. Strafrecht is natuurlijk geen vrolijke zaak, en wij beseffen ons dit goed. Daarom nemen we uw wensen uiterst serieus en doen we er alles aan om u zo goed mogelijk bij te staan op dit gebied. Omdat het al vervelend genoeg is dat u voor de rechter moet verschijnen, proberen we ervoor te zorgen dat u zich daarnaast niet al te veel zorgen hoeft te maken. Wij zijn volkomen gericht op uw succes en gaan uiterst professioneel te werk. Daarnaast bespreken we zaken met u in begrijpelijke taal, dus u hoeft niet bang te zijn voor onbegrijpelijk juridisch jargon.

Contact opnemen voor rechtshulp in Den Haag

Wilt u graag meer weten over een van de bovenstaande rechtsvormen? Of heeft u vragen over uw persoonlijke situatie? Neem dan direct contact op met onze deskundigen via telefoonnummer 073-6154311 of e-mail naar info@rechtnet.nl.