Heeft u debiteuren die zelfs na veel aandringen niet willen betalen? Dan is het wellicht slim om een incassobureau in te schakelen voor uw zaak in Maastricht. Wanneer uw klanten niet of slecht betalen en hier ook geen contact met u over hebben, is het tijd om uw incasso over te dragen aan RechtNet. Zo kunt u zich namelijk weer focussen op uw bedrijf, en zorgen wij ervoor dat uw klanten tóch betalen. U heeft namelijk ook inkomen nodig om uw onderneming te laten voortbestaan! U kunt de incasso van uw bedrijf in Maastricht met een gerust hart overlaten aan RechtNet; wij vertellen u graag waarom!

Uw incasso overdragen aan RechtNet

Wanneer u de incasso van uw bedrijf in Maastricht wil overdragen en er zo graag voor wil zorgen dat uw debiteuren eindelijk betalen, schakelt u RechtNet in. Wij zorgen er dan eerst via een minnelijk traject voor dat uw debiteuren betalen. Door regelmatig aanmaningen en herinneringen te sturen, betaalt 85% van de debiteuren in dit minnelijke traject. Mochten er toch nog klanten tussen zitten die na regelmatig aandringen nog steeds niet betalen, dan gaan we over op een juridische procedure. En dat is waarom u RechtNet inschakelt. Doordat wij een advocatenkantoor en incassobureau in één zijn, kunnen wij ook de juridische procedure begeleiden. Zo zorgen we er echt altijd voor dat uw debiteur zal betalen.

Schakel op tijd een incassobureau in voor uw bedrijf in Maastricht

We begrijpen heel goed dat u misschien niet direct een incassobureau in wil schakelen om uw debiteuren in Maastricht te laten betalen. U bent wellicht bang om de goede relatie met de klant te verstoren en u wil deze klant natuurlijk niet kwijt. Wij leveren altijd maatwerk en gaan op zo’n manier te werk dat we de relatie met uw klant niet schaden, maar deze toch gaat betalen. Het is wel belangrijk om op tijd een incassobureau in te schakelen, want in Nederland verjaart een incasso na 5 jaar. En u wilt natuurlijk niet te laat zijn! Realiseert u zich nu dat uw incasso dreigt te verjaren, dan is het nog niet te laat. Het is mogelijk om deze termijn tussentijds te stuiten; ook daarbij helpt RechtNet u graag.

Wij doen graag meer dan alleen het uitvoeren van uw incasso

U kunt onze kennis en expertise voor nog veel meer inzetten dan alleen voor het uitvoeren van uw incasso in Maastricht. Zo kunnen wij ook de kredietwaardigheid van uw klanten controleren, als ook uw schuldbewaking en debiteurenadministratie. Zo zorgen wij ervoor dat u een financieel gezond bedrijf hebt en dat u zich om deze zaken geen zorgen meer hoeft te maken. Bent u overtuigd van de kwaliteiten van ons incassobureau en wilt u graag de incasso van uw bedrijf in Maastricht aan ons overdragen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!