Het kan lastig zijn om de juiste advocaat bij uw probleem te zoeken. Bij advocatenkantoor RechtNet heeft u daar geen last van, wij koppelen u aan de advocaat die u kan adviseren en ondersteunen met uw probleem. Wij hebben binnen ons bedrijf een groot netwerk aan juristen en advocaten met veel kennis over verschillende rechtsgebieden, die u kunt inschakelen voor uw bedrijfszaken of persoonlijke zaken in Nijmegen.

Arbeidsrecht en ontslagrecht bij uw bedrijf in Nijmegen

Werkgevers krijgen altijd te maken met arbeids- en ontslagrecht. Wie personeel in dienst heeft, heeft automatisch ook te maken met arbeidsovereenkomsten. Hierin staat welke regels gelden voor werkgevers en werknemers. Op het werk hebt u vaak te maken met veel verschillende mensen met ieder zijn eigen meningen en ideeën, hier kunnen er conflicten door ontstaan. Dergelijke conflicten tussen werkgever en werknemer kunnen vaak uitgroeien tot een ontslag. Het opstellen van deze arbeidsovereenkomsten kan een lastige zaak zijn, zeker als één van beide partijen zich hier niet aan houdt. Als u deze situaties niet intern opgelost kunt krijgen, wordt er vaak een advocaat bijgehaald. Bij RechtNet kunt u terecht als u te maken krijgt met de arbeids- en/of ontslagrecht in uw bedrijf in Nijmegen. Onze advocaten zullen u adviseren en ondersteunen in hoe u het probleem moet aanpakken. Bij het ondernemen hoort ook het ondernemingsrecht, hieronder vallen de meest uiteenlopende zaken zoals het afsluiten van contracten met werknemers, klanten en andere partijen. Alles wat op de werkvloer voorkomt heeft te maken met het ondernemingsrecht, het is belangrijk om hier als ondernemer in Nijmegen goed over geïnformeerd te zijn.

Onze advocaten kunnen ook helpen bij financiële problemen

U komt als ondernemer waarschijnlijk ook financiële problemen tegen. Gezien wij ook een incassobureau zijn kunnen wij u informeren over hoe u uw wanbetalers kunt aanpakken. Naar wens kunnen wij dit ook voor u doen. Financiële problemen kunnen zelfs zo ver komen dat uw bedrijf in gevaar komt. Onze advocaten kunnen u helpen om een eventueel faillissement te voorkomen of te begeleiden als het niet meer te ontkomen is. Ze kunnen proberen uw situatie te verbeteren door gesprekken aan de gaan met uw leveranciers, schuldeisers en de overheid. Mocht er niet te ontkomen zijn aan een faillissement, dan hebben wij de kennis om u te helpen bij een doorstart.

Huurrecht in Nijmegen

Wie huurt heeft te maken met rechten en plichten, de verhuurder heeft die misschien nog wel het meest. De huurder kent in Nederland vergaande huurbescherming, voor de verhuurder is het van groot belang om goed op de hoogte te zijn van de actuele wet- en regelgeving omtrent huren. Onze advocaten kunnen u hierbij helpen want huurrecht is toch echt een complexe materie, ook in Nijmegen. Als verhuurder kunt u ook te maken krijgen met bestuursrecht, u kunt te maken krijgen met bestemmingsplannen, omgevingsplannen, onteigening, projectontwikkelingen, natuurbescherming etc. Voor vragen hierover kunt u ook contact opnemen met de advocaten van RechtNet.

RechtNet kan u adviseren over strafrecht

In het strafrecht staat alles wat strafbaar is en welke straffen u daarvoor kunt krijgen. Iedere inwoner van Nederland heeft zich daar aan te houden. Als u de wet overtreedt kunt u in aanraking komen met de politie of u kunt een dagvaarding ontvangen. Is dat bij u het geval? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met onze advocaten, wij zullen u hierin bijstaan.

Heeft u een juridisch probleem en bent u op zoek naar een advocaat die u hierbij kan helpen of die u kan adviseren, dan bent u bij advocatenkantoor RechtNet aan het juiste adres. Door middel van een eerste gratis gesprek zullen wij u proberen te overtuigen dat wij de advocaat hebben waar u naar op zoek bent. U kunt bij ons een afspraak maken door te bellen naar 073-6154311 of door te mailen naar info@rechtnet.nl.