Ondernemers hebben met veel lastige zaken te maken, er komt immers veel bij kijken. Eén van deze lastige zaken zijn niet betalende debiteuren. Heeft u hier mee te maken en communiceren ze ook nog eens slecht of juist helemaal niet? Dan is het verstandig om contact op te nemen met een incassobureau in Tilburg. RechtNet is een combinatie van een advocatenkantoor en een incassobureau, hierdoor behalen we hele goede resultaten.

Wacht niet te lang met uw incasso

Na 5 jaar verjaart een vordering, wacht dus niet te lang met het inschakelen van een incassobureau in Tilburg. Het is ook mogelijk om deze termijn tussentijds te stuiten, wij regelen dit graag voor u. Het kan dat ook blijken dat uw debiteur de incasso toch betaalt.

Maatwerkoplossingen voor uw incasso in Tilburg

Bij het benaderen van uw klant voor de openstaande facturen houden wij er altijd rekening mee dat u deze klant nog altijd graag wilt behouden en dat u er vaak een relatie mee hebt opgebouwd. Wij leveren dan ook altijd met maatwerk. Wij gaan uit van de beste strategie die bij uw situatie past. Hiervoor hebben wij verschillende standaardprocedures die we kunnen uitvoeren. Deze strategieën zullen wij altijd communiceren naar u, zodat u er ook mee eens bent.

Werkwijze van RechtNet

Wij zullen als eerste de debiteur informeren dat er een incassobureau is ingeschakeld, Waarna we in de periode van één maand om de drie dagen een aanschrijving zullen versturen. 85% betaalt in deze periode om verdere juridische procedures te voorkomen. Mocht dit niet het geval zijn, schakelen wij onze advocaten in die veel expertise hebben in dergelijke juridische procedures. Wij werken ook via de ‘No win, no fee’ methode. Dit houdt in principe in dat er voor u geen kosten zijn totdat u uw incasso in Tilburg succesvol is. We zorgen ervoor dat u uw hoofdsom overhoudt. Door de samenwerking tussen onze juristen en incasso experts hebben wij het hoogste slagingspercentage van Nederland. Buiten de standaard incassoprocedures kunnen wij ook voor u de kredietwaardigheid van uw klanten controleren, uw schuldbewaking en debiteurenadministratie doen.

U kunt met een gerust hart uw incasso aan ons overdragen, wij realiseren altijd snelle en geslaagde vorderingen voor uw bedrijf. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan contact op door te bellen naar 073-6154311 of door te mailen naar info@rechtnet.nl.