Wanneer u ook graag wil dat uw debiteuren eindelijk gaan betalen? Dan schakelt u natuurlijk het incassobureau van RechtNet in Utrecht in. Wanbetalers zijn erg vervelend en kunnen nogal wat roet in het eten van uw onderneming gooien. Wilt u graag uw geld innen maar is het tot nu toe nog niet gelukt, dan schakelt u ons incassobureau in. Wij zorgen ervoor dat uw debiteuren snel zullen betalen!

Uw incasso overdragen aan RechtNet

RechtNet is geen standaard incassobureau. Kwaliteit en maatwerk staan bij ons namelijk altijd voorop. Zo werken onze incasso advocaten altijd op no win no fee basis. Wanneer wij het niet voor elkaar krijgen om geld bij uw debiteur te innen, hoeft u niets te betalen. Dat is voor u natuurlijk een groot voordeel. Daarnaast zorgen wij altijd voor een moderne juridische dienstverlening. We pakken elke zaak professioneel aan. We kijken namelijk altijd naar de relatie tussen u en uw klant en bepalen op die manier de juiste strategie om de zaak aan te pakken. Zo hanteren we voor iedere openstaande vordering een eigen aanpak. Dit maatwerk gecombineerd met onze grote deskundigheid en ervaring zorgt voor het beste resultaat.

Wanneer een incassobureau inschakelen?

Aan de ene kant wilt u uw geld, aan de andere kant wilt u de relatie met uw klant niet verpesten. U hoeft niet bang te zijn dat dat gebeurt wanneer u ons incassobureau in Utrecht inschakelt. Wij zorgen altijd voor de beste oplossing. Het is niet wettelijk bepaald wanneer u een incassobureau in kunt schakelen, maar het is aan te raden om hier niet te lang mee te wachten. Heeft u al meerdere herinneringen gestuurd en is hier geen reactie op gekomen of komt de debiteur steeds met smoesjes? Heeft u het idee dat het geen nut meer heeft om telkens brieven te sturen en de debiteur aan de betaling te herinneren? Dan wordt het toch tijd om een incassobureau in te schakelen. Wij leggen altijd eerst het minnelijke traject af, waarbij nog geen rechter aan te pas komt. We proberen het namelijk eerst op te lossen met telefoongesprekken en brieven. Wanneer er na het minnelijke incassotraject nog steeds niet betaald is, wordt er een buitengerechtelijk traject gestart. RechtNet heeft ook hiervoor de juiste juridische kennis en specialistische advocaten in dienst.

Neem contact op met ons incassobureau

Wij bieden altijd maatwerk en werken op een no win no fee basis. Daarnaast kunt u de wettelijke rente en de incassokosten in rekening brengen bij de wanbetaler, waardoor u uiteindelijk geen kosten maakt voor onze diensten; deze worden dan verhaald op de wanbetaler. Wilt u meer weten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op oor te bellen naar 073-6154311 of door te mailen naar info@rechtnet.nl. Ook kunt u gemakkelijk online een incasso overdragen.