Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

RechtNet Advocaten voor allround juridisch advies

RechtNet Advocaten voor allround juridisch advies

RechtNet Advocaten voor allround juridisch advies

RechtNet Advocaten is het eerste advocatenkantoor dat de mogelijkheden van internet optimaal gebruikt om haar diensten snel, goed en voordelig aan te bieden. Onze advocaten en juridisch medewerkers zijn gespecialiseerd om op te treden als incassobureau en incasso advocaten. Maar RechtNet Advocaten is ook een allround advocatenkantoor op het gebied van arbeidsrecht, faillissementsrecht, ondernemingsrecht, huurrecht, strafrecht en procesrecht.

Heeft u een vraag bel dan met één van onze ervaren advocaten op nummer 073 615 43 11 of vul het webformulier aan de rechterzijde van deze pagina in!

Incasso van uw openstaande vorderingen door RechtNet Advocaten

RechtNet Advocaten is gespecialiseerd in de incasso van openstaande vorderingen en het aanpakken van wanbetalers. U kunt RechtNet Advocaten als incassobureau inschakelen. En dat zelfs op basis van het ‘No Win, No Fee’-principe! Maar ook als rechtsmaatregelen aan de orde zijn, of een deurwaarder moet worden ingeschakeld, bent u aan het juiste adres.

Allround juridisch advies voor ondernemers

Wij staan ondernemers bij op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en huurrecht, contractrecht. Maar ook als er een faillissement dreigt voor uw onderneming, kunt ons inschakelen. Zoveel mogelijk via internet adviseren wij in situaties waarmee ondernemers worden geconfronteerd uiteenlopend van ontslag, aansprakelijkheid, dreigend faillissement tot overname of verkoop van een bedrijf. Ook voor problemen met de overheid (aanvragen van vergunningen etc.)hebben wij specialisten in huis.

Een strafrechtadvocaat inschakelen?

Als u verdacht wordt van een misdrijf, aarzel dan niet om onze advocaten in te schakelen. Voor alle vormen van strafrecht is weer aparte kennis vereist zoals bijvoorbeeld voor diefstal, mishandeling, fraude, verduistering of een vermogensdelict. De medewerkers van RechtNet Advocaten staan u graag professioneel ter zijde.

Vrijblijvend advies van RechtNet Advocaten Advocaten?

Wij zijn u graag van dienst. Neem voor een vrijblijvend advies direct contact op met 073 – 615 43 11 of info@rechtnet.nl

U kunt ook  gebruik maken van ons online webformulier en uw vragen stellen.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten