Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

RechtNet Advocaten

Rechtnet Advocaten

RechtNet Advocaten

RechtNet Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor dat zich voornamelijk richt op zakelijke incasso. Openstaande rekeningen, slepende betwistingen en wanbetaling worden slagvaardig aangepakt door onze advocaten. RechtNet Advocaten kent een no-nonsens aanpak die veel ondernemers aanspreekt. Geen oeverloze procedures en briefwisselingen maar een incassotraject met een heldere aanpak en korte doorlooptijd.

Het kantoor van RechtNet Advocaten

Ons kantoor is gevestigd in het gebouw aan de Pettelaarpark 87 te ‘s-Hertogenbosch. Op dit kantoor werken onze advocaten dagelijks aan uitdagende zaken. De lijnen zijn kort en de drempel is laag. Als u RechtNet Advocaten belt, dan merkt u het verschil met een traditioneel advocatenkantoor. Ons kantoor is open, informeel, bij de tijd en we communiceren op een normale en begrijpelijke manier.

Oprichter van RechtNet AdvocatenOns kantoor is sinds 2006 actief

RechtNet Advocaten is in 2005 opgericht door mr. C.A.M.H. (Casimir) Vink. Als oprichter van RechtNet Advocaten is hij nog steeds betrokken bij het kantoor als stuwende kracht en natuurlijk als praktiserend advocaat. Van 1999 tot 2006 heeft Casimir gewerkt bij Bierens Incasso Advocaten. Casimir alleen al staat garant voor ruim 14 jaar ervaring op het gebied van incasso.

Meer dan incasso alleen Bij RechtNet Advocaten

Naast ondersteuning op het gebied van incasso, biedt RechtNet Advocaten ook andere ondersteuning. Bijvoorbeeld ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, huurrecht, bestuursrecht, strafrecht en arbeidsrecht. Zaken waar veel bedrijven, maar ook particulieren dagelijks mee te maken heeft. Ook hiervoor kunt u vanzelfsprekend bij RechtNet Advocaten Advocaten terecht.

Advies of informatie?

Heeft u concrete behoefte aan advies of juridische ondersteuning? Bel RechtNet Advocaten vrijblijvend voor een afspraak op het nummer 073 – 615 43 11.

 

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten