Waar bent u naar op zoek?

RechtNet Advocaten

Geregelde echtscheidingen

Geregelde echtscheidingen

Directe informatievoorziening Goedkope hulp/veel gratis! De beste juridische bijstand Begeleiding van A tot Z

RechtNet: uw echtscheidingsadvocaat in Den Bosch

Wanneer u gaat scheiden, heeft u in principe vrijwel altijd een echtscheidingsadvocaat nodig. De scheiding moet namelijk ingediend worden bij de rechtbank, en dat kan alleen gedaan worden door een advocaat. Scheiden is echter veel meer dan alleen een zakelijke aangelegenheid; er gaat veel emotie mee gepaard en er moet veel geregeld worden. RechtNet staat voor u klaar als uw echtscheidingsadvocaat in Den Bosch en omstreken. 

Scheiden met een echtscheidingsadvocaat 

Wanneer u gaat scheiden, wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk geregeld wordt. Veel stellen nemen dan direct een advocaat in de arm, om op deze manier te winnen wat er te winnen valt. Via een echtscheidingsadvocaat zal de scheiding echter niet altijd sneller verlopen. U belandt dan tegenover elkaar in de rechtbank en zal er uiteindelijk gesproken kunnen worden van een winnaar en een verliezer. Wanneer u gaat scheiden met mediation, gaat u voor een win-winsituatie. 

Interesse in één van onze gespecialiseerde advocaten?

Neem contact met ons op

Scheiden met een mediator

U bent immers ooit in goede harmonie bij elkaar gekomen en als u uzelf nu voor de rechter moet verantwoorden, geeft u het hele proces eigenlijk uit handen. U kunt niet meer samen ergens over beslissen, de communicatie stokt en anderen dreigen uw toekomst te gaan bepalen. Emoties worden uitvergroot en de kosten rijzen de pan uit, waardoor er nog minder te verdelen valt. Een goede mediator geeft u de kans om eens rustig te gaan zitten en het heft weer in eigen handen te nemen. In beginsel wil iedereen zijn zaakjes netjes oplossen en de mediator kan aangeven wat er in de wet staat en hoe jullie als partners binnen die regels een evenwichtige oplossing kunnen bedenken. En een oplossing, die uit jullie zelf komt zal altijd langer standhouden dan een oplossing, die jullie door een ander wordt opgelegd. Die beslissing door de rechter zal voor de een voelen als een overwinning en voor de ander als een verlies.

Neem contact op met uw echtscheiding advocaat in Den Bosch

U heeft, ook wanneer u ervoor kiest om te scheiden met een mediator, altijd nog een advocaat nodig om het echtscheidingsconvenant in te dienen bij de rechtbank. U kunt bij RechtNet in Den Bosch terecht voor zowel een echtscheidingsadvocaat als een mediator. Neem voor een vrijblijvend advies over scheiden direct contact op met 073 – 615 43 11 of mail naar info@rechtnet.nl.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    Directe informatievoorziening Goedkope hulp/veel gratis! De beste juridische bijstand Begeleiding van A tot Z