Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Rechtshulp Amsterdam

Heeft u rechtshulp nodig in de regio Amsterdam? Dan neemt u natuurlijk contact op met RechtNet Advocaten. Wij zijn namelijk een allround advocatenkantoor dat rechtshulp biedt op diverse rechtsgebieden voor zowel ondernemers als particulieren. Echter doet onze allround kwaliteit niet af aan onze expertise of specialisme. Bij RechtNet vindt u gespecialiseerde advocaten die uw zaak perfect kunnen afhandelen.

Procesrecht voor faillissement, strafrecht en meer

Heeft u te maken met een zaak die voor gaat komen bij de rechter? Dan heeft u natuurlijk een procesrecht advocaat nodig. Dit kan natuurlijk zijn voor verschillende zaken. Heeft u te maken met strafrecht of faillissement in Amsterdam, dan schakelt u de procesrecht advocaat van RechtNet in. Het procesrecht begint normaliter met een dagvaarding of verzoekschrift. Wanneer een procedure onvermijdelijk is, stellen wij het noodzakelijke processtuk voor u op zodat de procedure op een juiste wijze gestart kan worden. Onze advocaten spannen zich maximaal voor u in om het gewenste resultaat te bereiken. Maar ook als u gedagvaard bent of staan wij voor u klaar. Hierbij is het nog belangrijker om tijdig een advocaat in te schakelen.

Advocaten voor arbeidsrecht, ontslagrecht en ondernemingsrecht in Amsterdam

Heeft u een arbeidsconflict of bent u naar uw mening ten onrechte ontslagen? Dan is het verstandig om advies in te winnen bij een advocaat op het gebied van arbeidsrecht of ontslagrecht in Amsterdam. We staan u bij wanneer u bijvoorbeeld op staande voet ontslagen wordt. Ook geven we advies bij arbeidsovereenkomsten, regelen we een ontslagvergoeding en helpen we u wanneer u te maken krijgt met een concurrentiebeding. Op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht zijn we er niet alleen voor werknemers, ook werkgevers in Amsterdam kunnen bij ons terecht. Bijvoorbeeld wanneer u een arbeidsovereenkomst of concurrentiebeding aan wil laten passen. Bent u ondernemer in Amsterdam, dan is het helemaal verstandig om af en toe een specialist in ondernemingsrecht in te schakelen. Zo doet u juridisch gezien altijd het juiste wanneer het aankomt op overeenkomsten of bedrijfsovernames.

Hulp bij auteursrecht en merkenrecht

Wanneer u een product hebt ontworpen of iets anders eigens gemaakt heeft, rust daar een auteursrecht op. Wanneer het wordt na gemaakt, kunt u aanspraak maken op uw auteursrecht. Wilt u weten of u in uw geval aanspraak kunt maken op uw auteursrecht? RechtNet adviseert u daar graag over. Ook wanneer het gaat om uw merk. Wordt uw merk ergens anders gebruikt zonder uw toestemming, dan kunt u gebruik maken van het merkenrecht. Wanneer u bijvoorbeeld ondernemer in Amsterdam bent en uw merk wordt ook voor een ander product of dienst gebruikt, schakelt u RechtNet in om eens naar uw merkenrecht te kijken.

Bestuursrecht en huurrecht in Amsterdam

Bestuursrecht en huurrecht zijn erg belangrijk in Amsterdam. Hier worden namelijk zeer veel panden verhuurd en onderverhuurd. Wij helpen u graag om alle juiste informatie in een huurcontract vast te leggen, zodat er geen misverstanden over kunnen ontstaan. Beheert u een pand in Amsterdam en heeft u het idee dat daar dingen gebeuren die niet aan de orde zijn? Of krijgt u te maken met de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht in Amsterdam? Dan kunt u zich beroepen op uw bestuursrecht en daar helpen wij u graag bij.

Heeft u dus rechtshulp nodig in Amsterdam, dan kunt u terecht bij RechtNet, ongeacht om welk rechtsgebied het gaat. Wij hebben de juiste specialisten in huis! Voor een vrijblijvend gesprek kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 073-6154311 of door te mailen naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten