Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Rechtshulp Den Bosch

Er zijn veel vormen van rechtshulp en onze advocaten hebben veel ervaring en kennis over verschillende rechtsgebieden. Bij onze advocaten kunt u terecht met wat uw probleem ook is, wij zullen u op een professionele en kwalitatieve manier helpen om uw probleem op een zo positief mogelijke manier op te lossen.

Rechtshulp Den Bosch

Hulp bij diverse rechtsgebieden

Onze advocaten kunnen u helpen als het gaat om situaties waarbij een juridische procedure nodig is, denk aan de dreigend faillissement, een ontslag, incasso procedures etc. Door onze kennis en samenwerking met verschillende advocaten zijn wij zeer klantgericht en kunnen wij op veel gebieden van procesrecht u juridische hulp geven. Wij zullen hieronder nog wat dieper op de verschillende rechtsgebieden ingaan.

Advies bij arbeidsrecht en ondernemingsrecht in Den Bosch

Op de werkvloer kunnen al snel conflicten ontstaan, voor zowel werknemers als werkgevers. Op werkgebied kunt u bijvoorbeeld te maken krijgen met het arbeidsrecht en ontslagrecht, beide zaken zijn erg complex en veel mensen weten dan ook niet precies wat ze ermee aan moeten. Wanneer u hulp nodig hebt op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht of ontslagrecht in Den Bosch. kunt u contact opnemen met de advocaten van RechtNet. U kunt bij ons advies opvragen over wat u moet doen als uw werkgever uw salaris niet meer wilt betalen, maar ook als u als ondernemer een ontslag wilt uitvoeren maar u hierdoor in een lastig parket kunt komen. Buiten arbeidsrecht en ontslagrecht krijgt u als ondernemer ook vaak te maken met het ondernemingsrecht in Den Bosch. Hieronder valt in principe alle rechten waar ondernemers mee te maken hebben, zoals contracten.

Huurrecht en bestuursrecht in Den Bosch

Veel mensen komen wel eens in aanraking met huurrecht. Huurrecht houdt zich onder andere bezig met de afspraken tussen huurder en verhuurder. Meestal wordt er hierbij een huurovereenkomst afgesloten waar beide partijen zich aan moeten houden. Als dit niet het geval is, kunnen er conflicten ontstaan waar beide partijen samen niet uit kunnen komen. Onze advocaten in Den Bosch zijn gespecialiseerd in huurrecht en bestuursrecht kunnen u hierbij adviseren en ondersteunen. Als u als verhuurder te maken krijgt met regelgeving waar de overheid zich aan moet houden spreken we tegenwoordig van bestuursrecht. Bestuursrecht of administratief recht houdt zich bezig met de regels waar de overheid zich aan moet houden bij het nemen van beslissingen.

Welke mogelijkheden zijn er omtrent faillissement?

Dreigt er een faillissement voor uw bedrijf in Den Bosch? Aarzel dan niet en neem contact met één van onze advocaten op, er zijn altijd wel oplossingen te vinden. Wij zullen u proberen te helpen met het aantrekken van nieuw vermogen en we zullen ook gaan onderhandelen met de schuldeisers. Als de situatie is dat een faillissement onmogelijk af te wenden is, zullen wij u ondersteunen in een eventuele doorstart, we zullen dan kijken welke elementen van uw bedrijf gezond genoeg zijn om mee door te gaan. Communicatie tussen uw werknemers en schuldeisers is hierbij erg belangrijk, dit zijn de partijen waar u het vertrouwen van moet hebben.

Problemen met auteursrecht?

Als iemand iets origineels heeft gemaakt is het niet de bedoeling dat iemand anders daar gebruik van gaat maken. Hierom is auteursrecht in het leven geroepen. Hetgene wat gemaakt is, noemen we vaak het intellectueel eigendom van die persoon. Hier worden voornamelijk werken in de letterkunde, wetenschap en kunst mee bedoeld. Auteursrecht zorgt ervoor dat de maker beschermt wordt door hem exclusieve rechten te geven. Heeft u een boek geschreven of muziek gemaakt en wilt u dat beschermen? De advocaten van RechtNet in Den Bosch kunnen u hierbij helpen, wij kunnen u juridisch bijstaan in het aanvragen van auteursrecht, maar ook als iemand het intellectueel eigendom van u gebruikt.

Hulp bij strafrecht in Den Bosch

Onze advocaten in Den Bosch hebben veel kennis op het gebied van strafrecht. Als u een dagvaarding heeft ontvangen dan zal u binnenkort voor de (kanton)rechter moeten komen. Het kan ook zo zijn dat u juist slachtoffer bent van een overtreding of misdrijf, aarzel in beide gevallen dan niet om contact met ons op te nemen. Onze advocaten zullen u gedurende het hele proces bijstaan en waar nodig advies te geven.

Ons advocatenkantoor vindt u in Den Bosch. Wij hebben in ons bedrijf veel specialisten in verschillende rechtsgebieden rondlopen. U kunt contact opnemen door te bellen naar 073-6154311 of stuur een mail naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten