Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Rechtshulp Dordrecht

Arbeidsrecht Dordrecht

Rechtshulp is voor velen een lastig onderwerp. Advocatenkantoor RechtNet in Dordrecht is een allround advocatenkantoor met veel kennis over verschillende rechtsgebieden. Heeft u vragen over bijvoorbeeld huurrecht of ondernemingsrecht? wacht dan niet te lang en neem contact met ons op.

Hulp bij huurrecht

Huurrecht is een complexe materie. Het begint in principe al met het opstellen van een huurcontract. Omdat zowel de verhuurder als de huurder in de problemen kan komen door afspraken te maken die juridisch onmogelijk zijn, zoals de duur. Er kunnen ook problemen ontstaan met het pand of de ruimte die iemand huurt, het is vaak de verantwoordelijkheid van de verhuurder om te zorgen dat het gene wat hij verhuurt in hoorde is en blijft, hier ontstaan vaak conflicten over. Wij raden altijd aan om contact op te nemen met een jurist met de benodigde kennis. Bij advocatenkantoor RechtNet werken specialisten die veel ervaring hebben in bovengenoemde situaties en alles rondom huurrecht, zowel op het gebied van woonruimte als winkel- en bedrijfsruimte.

Wij kunnen u helpen met ondernemingsrecht in Dordrecht

Bedrijven hebben verschillende soorten structuren, de meest geschikte is afhankelijk van het soort bedrijf dat u hebt. Elke rechtsvorm brengt veel juridische en economische gevolgen met zich mee, daarom is het erg belangrijk dat u goed zicht heeft op wat de voor- en nadelen zijn van alle rechtsvormen. Samen met de advocaten van RechtNet kunt u kijken wat het beste bij uw bedrijf in Dordrecht past, ook kunnen wij u advies geven en ondersteunen bij andere aspecten van het ondernemingsschap, wij geven aan aantal voorbeelden:

  • Opstellen van contracten en algemene voorwaarden
  • Aansprakelijkstelling en schadeclaims
  • Fiscale kwesties
  • Fusies en overnames
  • Incasso’s
  • Faillissementen
  • Geschillen tussen medewerkers

Dankzij een goede juridische ondersteuning kunnen wij er voor zorgen dat het ondernemen voor u een stuk makkelijker aan aangenamer wordt.

Wanneer kunt u beroep op aan arbeidsrecht advocaat van RechtNet doen?

Arbeidsrecht regelt de juridische verhoudingen tussen een werkgever en werknemer. Heeft u een geschil met uw werknemer of werkgever in Dordrecht, dreigt hij met een ontslag? Dan bent u bij RechtNet aan het juiste adres. Omdat arbeidsrecht een rechtsgebied is dat constant in beweging is is het belangrijk om als advocaat op hoogte te blijven van alle ontwikkelingen, onze advocaten worden daarom ook vaak bijgeschoold. Dit is ook de reden dat de advocaten van RechtNet u kunnen adviseren en ondersteunen bij het opbouwen van een sterk dossier.

Heeft u hulp nodig bij huurrecht, ondernemingsrecht of arbeidsrecht? De advocaten van RechtNet kunnen u hierbij helpen. Ook voor andere vormen rechtshulp kunt u bij ons terecht. U kunt contact opnemen door te bellen naar 073-6154311 of door een mail te sturen naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten