Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Rechtshulp Eindhoven

Heeft u rechtshulp nodig in de omgeving van Eindhoven? Bij RechtNet kunt u terecht voor specialistische hulp op verschillende rechtsgebieden. RechtNet is werkzaam in de wijde omgeving van Eindhoven en is uw ideale adviseur, wat uw rechtsprobleem ook is. Doordat wij een allround advocatenkantoor zijn kunnen wij u bijstaan met elke soort rechtshulp.

Hulp bij auteursrecht in Eindhoven

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het auteursrecht is. Veel mensen weten al dat auteursrecht gelegd kan worden op werken van kunstzinnige, literaire of muzikale aard. Maar wist u dat ook kleding, meubels of verpakkingen beschermd kunnen worden door auteursrecht? Hoe werkt dit auteursrecht eigenlijk en welke rechten en plichten ontvangt u ermee? Door het auteursrecht kunt u voorkomen dat anderen uw werk kopiëren. Wanneer u ontdekt dat uw werk wellicht gekopieerd wordt, kunt u RechtNet in Eindhoven inschakelen voor advies omtrent uw auteursrecht, zodat uw werk beschermd blijft.

Specialist in ondernemingsrecht

RechtNet Eindhoven is ook specialist in ondernemingsrecht. Het ondernemingsrecht is namelijk een belangrijk onderdeel van het privaatrecht en als ondernemer in Eindhoven heeft u hier natuurlijk dagelijks mee te maken. Of het nu gaat om kleine vragen omtrent contracten of om grote zaken zoals de overname van een bedrijf, er komen altijd juridische vraagstukken bij kijken. Het ondernemingsrecht geeft daar doorgaans antwoord op. Wanneer u advies nodig hebt op het gebied van ondernemingsrecht, neemt u natuurlijk contact op met RechtNet.

Arbeidsrecht en ontslagrecht bij een conflict op de werkvloer

Wanneer u geen eigen onderneming hebt maar in loondienst bent, kan zich helaas nogal eens een conflict op de werkvloer voordoen. Het arbeidsrecht en het ontslagrecht is er zowel voor de werkgever als voor de werknemer. Heeft u bijvoorbeeld als werknemer een conflict op de werkvloer, bijvoorbeeld over salarisbetaling of andere zaken die in de arbeidsovereenkomst zijn vastgelegd? Dan kunt u bij RechtNet in Eindhoven advies vragen over uw arbeidsrecht. Maar ook wanneer u als werkgever een ontslag wil uitvoeren maar niet goed weet hoe u dit juridisch het best kunt doen, kunt u bij ons terecht. RechtNet Eindhoven zorgt ervoor dat u in uw recht staat, of het nu gaat om ontslagrecht of arbeidsrecht.

Huurrecht en bestuursrecht in Eindhoven

Heeft u een conflict op het gebied van huur of verhuur in Eindhoven, dan heeft u advies nodig op het gebied van huurrecht. Wanneer u graag een huurovereenkomst wil beëindigen of een ontruimingsprocedure wil starten, maakt u gebruik van het huurrecht. Het bestuursrecht gaat een stap verder. Wanneer u bijvoorbeeld een gebouw beheert en woningen verhuurt en er is overlast of er vinden andere wettelijke overtredingen plaats, is het natuurlijk de vraag wat u daaraan als bestuurder kunt doen. Hierbij komt het bestuursrecht om de hoek kijken. Heeft u advies nodig op het gebied van bestuursrecht of huurrecht in Eindhoven, dan neemt u natuurlijk contact op met de specialist: RechtNet Advocaten.

Wat te doen bij faillissement in Eindhoven?

Dreigt u of uw bedrijf in Eindhoven failliet verklaard te worden? Daar is altijd wat aan te doen. De juristen van RechtNet staan voor u klaar. Wanneer er een faillissement is aangevraagd hoeft dit nog niet meteen te betekenen dat u failliet wordt verklaard en wij doen er dan ook alles aan om dat te voorkomen. We ondernemen stappen om te zien of er bepaalde manieren zijn om onder een dreigend faillissement uit te komen. Wanneer u op zoek bent naar goede juristen om u te helpen bij een dreigend faillissement in Eindhoven, bent u bij RechtNet aan het juiste adres.

Gedagvaard in het kader van strafrecht?

Ook wanneer u gedagvaard bent in het strafrecht in Eindhoven, schakelt u RechtNet in. Wanneer u gedagvaard bent, zult u waarschijnlijk snel voor de rechter moeten verschijnen. De strafrechtadvocaat van RechtNet staat u bij. Niet alleen wanneer u verdacht wordt van een strafbaar feit, maar ook wanneer u slachtoffer van een misdrijf of overtreding bent geworden staan wij voor u klaar. Onze advocaten staan u het gehele proces bij.

Heeft u rechtshulp nodig in de omgeving van Eindhoven, op het gebied van auteursrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, ontslagrecht, huurrecht, bestuursrecht, faillissement of strafrecht? Schakel dan RechtNet Advocaten in. Voor vrijblijvend advies kunt u altijd contact opnemen door te bellen naar 073-654311 of door te mailen naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten