Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Rechtshulp Groningen

Rechtshulp Groningen

RechtNet is een allround advocatenkantoor. Dat betekent dat wij u kunnen helpen met problemen op allerlei rechtsgebieden. Bovendien opereren wij in heel Nederland. Heeft u bijvoorbeeld juridische hulp van een advocaat nodig in de omgeving van Groningen? Dan bent u bij RechtNet Advocaten aan het juiste adres. Wij helpen u namelijk op een doeltreffende en klantgerichte manier, wat uw rechtsprobleem ook is.

Huurrecht en bestuursrecht in Groningen

Een van onze expertises is het huurrecht. Een advocaat gespecialiseerd in huurrecht kan u helpen bij verschillende problemen. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat u als woningeigenaar uw woning in Groningen verhuurt aan een huurder die zijn verplichtingen niet nakomt en u een advocaat in gespecialiseerd in huurrecht nodig hebt. Bijvoorbeeld wanneer de huurder al een half jaar de huur niet betaalt, en inmiddels zich al een aantal nieuwe huurders voor de betreffende woning hebben gemeld. Om erachter te komen welke stappen u nu het beste kunt zetten, is het verstandig om een advocaat in te schakelen om u te helpen met huurrecht in Groningen. Als de omstandigheden duidelijk zijn en een oplossing buiten de rechter om niet mogelijk is, kan er worden overgegaan tot huisuitzetting. Zijn de gemaakte kosten voor juridische ondersteuning duidelijk te wijten aan de nalatige huurder? Dan kunt u deze kosten verhalen op de huurder. Het is dus zeker verstandig om in het geval van een nalatige huurder een advocaat in te schakelen! Het bestuursrecht is gerelateerd aan het huurrecht. Verhuurt u bijvoorbeeld een pand en vermoedt u dat hier iets niet in de haak is? Is er overlast voor omwonenden of vinden er andere wettelijke overtredingen plaats? Dan moet er worden gekeken naar wat u daar als bestuurder aan kunt doen. Zowel voor problemen in het huurrecht als voor het bestuursrecht in Groningen kunt u terecht bij RechtNet Advocaten.

Arbeidsrecht bij conflicten tussen werkgever en werknemer

Het arbeidsrecht is een overkoepelende term voor verschillende rechten op het gebied van overeenkomsten op de werkvloer. Als u als werknemer een arbeidscontract ondertekent, heeft u bepaalde rechten en plichten. Dit geldt ook voor de werkgever. Soms ontstaan er conflicten over afspraken die zijn vastgelegd in het arbeidscontract. Als werkgever en werknemer dit geschil niet samen kunnen oplossen, kan het verstandig zijn om een advocaat in te schakelen. Of u nu contact met ons opneemt als werknemer of als werkgever in Groningen, op het gebied van arbeidsrecht wij zullen u helpen met helder en deskundig advies.

Hulp bij ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht is een belangrijk rechtsgebied voor ondernemers in Groningen. Of het nou gaat om het sluiten van een overeenkomst of om de overname van uw bedrijf, u bent aan het juiste adres bij RechtNet Advocaten. Onze gespecialiseerde advocaten in ondernemingsrecht in Groningen kunnen u namelijk voorzien van duidelijk en vakkundig advies. Ook kunnen we u helpen bij het oplossen van een aanhoudersgeschil of het voorkomen van een aansprakelijkheidsstelling.

Procesrecht en strafrecht in Groningen

Ook voor procesrecht en strafrecht in Groningen kunt u terecht bij RechtNet Advocaten. Natuurlijk komt u het liefst helemaal niet in aanraking met strafrecht, en wij begrijpen dit erg goed. Daarom gaan wij zeer professioneel te werk en we zorgen ervoor dat uw zaak met respect wordt behandeld. Zo wordt een moeilijke situatie niet nog moeilijker gemaakt. Bovendien bieden wij u onze volledige hulp en expertise om het geheel in goede banen te leiden. Wordt u gedagvaard en wilt u die dagvaarding graag aanvechten? Dan staan onze advocaten gespecialiseerd in het procesrecht in Groningen voor u klaar.

Contact opnemen met RechtNet Advocaten

Heeft u nog vragen of wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 073-6154311 of info@rechtnet.nl. Onze gespecialiseerde advocaten staan voor u klaar en denken graag met u mee wat de beste oplossing is voor uw probleem.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten