Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Rechtshulp Rotterdam

Heeft u rechtshulp nodig in de omgeving van Rotterdam? Dan kunnen wij u helpen. RechtNet is een allround advocatenkantoor met veel expertise op verschillende rechtsgebieden. Wij hebben landelijk hoge slagingspercentages en snelle doorlooptijden. Wij werken altijd professioneel en secuur, één van de redenen waarom veel mensen voor ons kiezen.

Hulp bij huurrecht en bestuursrecht in Rotterdam

Indien er sprake is van een tekortkoming in de afspraken tussen een huurder of verhuurder kunnen er conflicten ontstaan, denk bijvoorbeeld aan achterstallig onderhoud aan de verhuurde ruimte of het niet betalen van de huur. Huurrecht is een complexe materie, zeker in Rotterdam. Dit komt voornamelijk omdat het heel erg breed is en omdat het direct te maken heeft met andere rechtsgebieden zoals bestuursrecht, wat aangeeft hoe bestuursorganen zich moeten gedragen tegenover de burgers. Huurrecht is een typisch voorbeeld waar er een echte specialist voor nodig is. RechtNet heeft een groot netwerk aan specialistische advocaten met veel expertise en ervaring in veel rechtsgebieden, waaronder huurrecht en bestuursrecht in Rotterdam. We zullen u altijd aan een advocaat koppelen die gespecialiseerd is in de rechtsvorm waar u vragen of problemen over heeft.

Procesrecht in Rotterdam

Als u te maken heeft met een zaak die voor de rechter gebracht gaat worden, dan spreken we over procesrecht. Bij RechtNet hebben wij procesrecht advocaten die u kunnen bijstaan bij een strafrechtelijke procedure of een faillissement. Meestal begint het procesrecht met het ontvangen van een dagvaarding of verzoekschrift. Wanneer een procedure niet te vermijden is zullen wij samen met u het noodzakelijke processtuk opstellen zodat wij de procedure op de juiste manier in kunnen gaan. Onze advocaten zetten alles op alles op het gewenste resultaat te behalen. Ook als u gedagvaard bent staan wij voor u klaar, wacht niet te lang om een advocaat in te schakelen. Bij procesrecht in Rotterdam heeft u eigenlijk altijd een advocaat nodig om het proces in goede banen te laten leiden.

Rechtshulp voor ondernemers: ondernemingsrecht en arbeidsrecht

Als ondernemer heeft u ook te maken met veel regels en wetten. U hebt namelijk vaak te maken met het huren of kopen van ruimtes en voertuigen, het opstellen van contracten voor uw werknemers, maar ook voor uw klanten en partners. U kunt dus te maken krijgen met onder andere ondernemingsrecht, bestuursrecht en arbeidsrecht voor uw onderneming in Rotterdam. Voor vragen en hulp op het gebied van ondernemingsrecht en arbeidsrecht in Rotterdam kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij zullen samen met u kijken wat de situatie is en hoe wie deze het beste kunnen aanpakken. Buiten dat RechtNet een advocatenkantoor is zijn wij ook een incassobureau, door deze samenwerking hebben wij het hoogste slagingspercentage in Nederland.

Heeft u verder nog vragen of wilt u graag een vrijblijvend gesprek afspreken? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 073-6154311 of door een mail te sturen naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten