Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Rechtshulp Tilburg

Huurrecht Tilburg

Heeft u rechtshulp nodig in Tilburg, bijvoorbeeld op het gebied van bestuursrecht, huurrecht, faillissement, arbeidsrecht of ondernemingsrecht? De advocaten van RechtNet zijn gespecialiseerd in veel vormen van recht, waardoor ze voor veel zaken in te schakelen zijn. RechtNet is een allround advocatenkantoor dat uiterst efficiënt en professioneel te werk gaat. Doordat wij ook een incassobureau zijn behalen wij op dat gebied zeer goede resultaten door de samenwerking met onze advocaten.

Huurrecht in Tilburg

Van een eenvoudig geschil tot de meer complexere zaken, de advocaten van RechtNet zorgen voor het best mogelijke resultaat. Door onze aanpak en manier van werken is het mogelijk om de kwaliteit hoog en de tarieven laag te houden. Onder het huurrecht kunnen wij u helpen bij onder andere de volgend zaken:

  • Opstellen van de huurovereenkomsten
  • Veranderen van de huurprijs
  • Onderverhuur
  • Optreden tegen overlast
  • Oplevering einde huur
  • Gebreken
  • Achterstallig onderhoud
  • Opzeggen huur

Heeft u advies of dringend hulp nodig op één van de bovenstaande zaken, dan kunnen onze huurrecht advocaten in Tilburg u helpen. Ze zullen ervoor zorgen dat het huurgeschil wordt opgelost. Soms is het mogelijk om een beroep te doen op uw rechtsbijstandverzekering, dat kan u veel in de kosten schelen. U kunt hierbij ook te maken krijgen met bestuursrecht, ook hier hebben wij specialisten voor in huis, denk bijvoorbeeld aan omgevings, horeca-exploitatie en bouwvergunningen in Tilburg.

Arbeidsrecht en ondernemingsrecht in de regio Tilburg

Ook ondernemers kunnen bij ons terecht als ze vragen en/of problemen hebben. Onze advocaten in Tilburg zijn namelijk ook gespecialiseerd op het gebied van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Ondernemers hebben nou eenmaal veel lastige situaties waar veel regels aan zitten, denk bijvoorbeeld aan het opstellen van contracten en procedures rondom ontslag. Ook bij bedrijfsovernames komen veel lastige zaken bij kijken. Klanten en werknemers kunnen uw bedrijf aansprakelijk stellen voor iets, soms biedt een aansprakelijkheidsverzekering uitkomst, maar in veel gevallen is dit niet zo. Werkgeversaansprakelijkheden of aansprakelijkheid wegens wanprestatie zijn zeer lastige zaken. Onze advocaten hebben de juiste expertise om u bij al deze zaken omtrent arbeidsrecht en ondernemingsrecht in Tilburg te helpen. Zelfs bij een eventueel of dreigend faillissement kunnen wij u adviseren hoe u dit het beste kunt aanpakken of een doorstart kunt maken.

Heeft u een probleem in één van deze rechtsgebieden en bent u op zoek naar een advocaat in Tilburg die u hierbij kan helpen of die u kan adviseren, dan bent u bij advocatenkantoor RechtNet aan het juiste adres. Door middel van een eerste gratis gesprek overtuigen wij u graag van onze kennis en ervaring. U kunt bij ons een afspraak maken door te bellen naar 073-6154311 of door te mailen naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten