Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Rechtshulp Utrecht

Utrecht

Heeft u rechtshulp nodig in de regio Utrecht? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen met RechtNet Advocaten. Waarvoor u ook hulp nodig hebt, RechtNet kan u bijstaan met elke soort rechtshulp. Wij zijn een allround advocatenkantoor, dus wij kunnen u specialistische hulp bieden op verschillende rechtsgebieden.

Rechtshulp bij een faillissement

Dreigt voor uw bedrijf in Utrecht een faillissement? Dan is het verstandig om advies in te winnen bij een advocaat. Een dalende bankrekening en een oplopende schuld bij crediteuren zijn tekenen van een dreigend faillissement. Een advocaat kan samen met u kijken naar oplossingen om het faillissement te voorkomen. Misschien kan uw bedrijf wel een doorstart maken, of kan er worden gekozen voor een doorstart van de gezonde onderdelen van uw bedrijf. Onze advocaten kunnen eventuele gesprekken met leveranciers, schuldeisers of overheidsinstanties voor u aangaan. Bovendien kunnen zij in het geval van een doorstart de leveranciers, schuldeisers en werknemers hiervan op de hoogte brengen. Zo bent u ervan verzekerd dat u op een nette manier door kunt starten. Met de juiste kennis over een faillissement kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Ondernemingsrecht, arbeidsrecht en ontslagrecht in Utrecht

Als ondernemer in Utrecht heeft u regelmatig te maken met ondernemingsrecht. Ondernemingsrecht is een verzamelnaam voor allerlei rechten en plichten die u heeft als ondernemer in Utrecht. Hierbij kunt u denken aan contracten, ontslagrecht en bedrijfsovernames. Of u nu een contract sluit met een medewerker, een klant of een ander bedrijf, er zitten altijd consequenties aan verbonden. Daarom is het verstandig om goed na te denken over de juridische gevolgen en wettelijke aspecten voordat u een contract tekent. Kunt u hierbij hulp gebruiken? Dan staan onze specialisten voor u klaar. Ook is het nuttig om te weten wat ontslag op staande voet precies is en hoe u ervoor zorgt dat u niet te laat bent met dit ontslag. Binnen het arbeidsrecht zullen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen bij ontslag op staande voet. Een ontslag kan natuurlijk om verschillende redenen uitgevoerd worden. Op basis van het arbeidsrecht kunnen wij voor u een advies uitbrengen wat voor uw bedrijf in Utrecht de beste situatie zou zijn. Daarnaast staan wij ook voor u klaar als het gaat om een ontslagvergunning, het opstellen van een ontslagbrief en het beoordelen van gehoudenheid aan het concurrentiebeding. Wij staan niet alleen werkgevers bij, maar ook wanneer u degene bent die op staande voet wordt ontslagen. We geven u advies bij arbeidsovereenkomsten en regelen een ontslagvergoeding. Bovendien helpen we u wanneer u te maken krijgt met een concurrentiebeding.

Hulp bij procesrecht en strafrecht in Utrecht

Ook voor een advocaat die u kan helpen bij procesrecht kunt u terecht bij RechtNet Advocaten in Utrecht. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de incasso van openstaande facturen. Maar ook bij het aanvechten van een andere zaak kunnen wij u bijstaan. Bij RechtNet Advocaten zijn we ook gespecialiseerd in het strafrecht. Wij kunnen dus vraagstukken voor u uitzoeken en u adviseren over welke stappen u het beste kunt nemen. Ook helpen we u bij het opbouwen van een dossier en zorgen we ervoor dat u er niet alleen voor staat.

Huurrecht en bestuursrecht in Utrecht

Heeft u een conflict over huurrecht in Utrecht? Dan staat een advocaat van RechtNet Advocaten u graag bij. Wij bieden verschillende diensten aan, zoals het ontbinden van een huurovereenkomst, het opstarten van een ontruimingsprocedure, het opstellen van een huurovereenkomst en het geven van advies bij een gebrek aan de woning die u huurt.

Is u een dwangsom opgelegd of ondervindt u bestuursdwang terwijl u dit onterecht acht? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk een deskundige advocaat in te schakelen. Deze zaken zijn namelijk vastgelegd in de Algemene wet bestuursrecht. Hierin staat ook dat u maar een zeer korte termijn heeft om bezwaar aan te tekenen. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk een advocaat in Utrecht in te schakelen. Onze advocaten weten precies wat de spoedeisende situatie vraagt en kunnen direct de juiste juridische maatregelen nemen.

Contact opnemen

Wilt u gebruikmaken van onze specialistische rechtshulp? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 073-6154311 of door te mailen naar info@rechtnet.nl. RechtNet staat voor u klaar, ongeacht om welk rechtsgebied het gaat.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten