Wouter Meijs

Advocaat

‘Mijn missie is om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op hebt, zonder al te veel poespas’.

Wouter wordt gekenmerkt door zijn pragmatische houding en oeverloze motivatie. In samenspraak met u én de debiteur probeert hij zo snel mogelijk een doelgericht einde te maken aan uw geschil. Vanzelfsprekend kennen uw wensen hierbij de hoogste prioriteit. Op deze manier tracht Wouter te voorkomen dat u onnodig hoge kosten moet maken in verband met een gerechtelijke procedure.

Wouter is lid van de VIA
VIA

Biografie

Wouter studeerde begin 2019 af aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, waar hij is afgestudeerd op het gebied van Strafrecht. Tijdens zijn studie heeft Wouter gewerkt als buitengriffier bij de Rechtbank Gelderland en heeft hij stage gelopen bij een Strafrechtelijk georiënteerd advocatenkantoor te ’s-Hertogenbosch. Tevens studeerde Wouter gedurende een half jaar aan de Manchester Metropolitan University te Manchester. Hierdoor is Wouter bekwaam in meerdere talen, maar Engels bij uitstek.

Na zijn studie is Wouter vrijwel direct bij RechtNet Advocaten in dienst getreden, waar hij aanvankelijk als jurist en inmiddels als advocaat is verbonden aan ons kantoor. Meteen raakte hij verknocht aan de wereld van crediteuren die ten onrechte aan het lijntje worden gehouden.

Rechtsgebieden

Neem contact op