Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Verweer voeren tegen een vordering

Verweer voeren tegen een vordering

Verweer voeren tegen een vordering

Wordt u geconfronteerd met een vordering, bijvoorbeeld een (geld) vordering (=incasso) of vordering tot een bepaald doen of laten? In veel gevallen bent u het oneens met de tegen u ingestelde vordering. Dan is het verstandig om verweer te voeren tegen de vordering. Het verweer tegen de vordering dient deugdelijk te worden onderbouwd, waar mogelijk met schriftelijke stukken. Het voeren van ondeugdelijk verweer tegen de vordering heeft weinig of geen kans van slagen.

Bel met uw vraag vrijblijvend met één van onze ervaren advocaten op nummer 073 – 615 43 11 of stel uw vraag via ons webformulier op de rechterzijde van deze pagina.

Redenen verweer voeren tegen een vordering

De redenen voor het niet voldoen aan een vordering kan zeer divers zijn. Zo kunt u het niet eens zijn met de hoogte van de vordering omdat er bijvoorbeeld niet is gefactureerd conform afspraak of er ten onrechte meerwerk in rekening is gebracht. Ook kan de grondslag van de vordering onjuist zijn, wordt de verkeerde persoon of het bedrijf aangesproken, kan de vordering verjaard zijn, is de vordering nog niet opeisbaar of worden er te hoge bedragen aan rente en kosten gevorderd. Met het voeren van het juiste verweer tegen een vordering is het ook mogelijk om tijd te winnen. Dit wanneer u bijvoorbeeld kampt met een tijdelijk liquiditeitstekort.

Gedegen verweer

De incasso advocaten van RechtNet Advocaten zijn allen universitair opgeleid en hebben jarenlange ervaring op het gebied van het voeren van professioneel verweer tegen een ingestelde vordering. Zij kunnen beoordelen of uw verweer gedegen is of niet. Deze expertise hebben zij opgedaan door het voeren van duizenden zaken als incassobureau, waarbij de incasso advocaten van RechtNet Advocaten alle facetten van een verweer tegen een vordering voorbij hebben zien komen. RechtNet Advocaten behandelt zaken waarin u verweer wenst te voeren tegen een vordering altijd op basis van een gebruikelijk uurtarief. Afwijkende prijsafspraken bji verweer tegen een vordering zijn ook mogelijk en ontstaan in goed overleg.

Vrijblijvend advies bij verweer voeren tegen een vordering?

Onze incassoadvocaten zijn u graag van dienst. Neem voor vrijblijvend advies over het voeren van verweer tegen de door derden jegens u ingestelde vordering direct contact op via telefoonnummer 073 – 615 43 11 of email info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten