Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Advocaat Dordrecht

Advocaat Dordrecht

Heeft u een advocaat nodig in de regio van Dordrecht? De advocaten van RechtNet kunnen u hierbij helpen. Wij hebben voor veel rechtsgebieden gespecialiseerde advocaten die u in veel zaken kunnen adviseren en ondersteunen

Wat kan ons advocatenkantoor voor u betekenen?

Advocatenkantoor RechtNet in Dordrecht is een modern en allround bedrijf. Heeft u een conflict met uw verhuurder? Zijn er problemen over het huurcontract? Dan kunt u gebruik maken van onze huurrecht experts. Heeft u eigen bedrijf? Ondernemers komen meerdere keren per jaar een situatie tegen waar ze gebruik kunnen maken van het advies of ondersteuning van een advocaat. Onze ondernemingsrecht advocaten kunnen ervoor zorgen dat uw contracten waterdicht en transparant zijn. Ze kunnen u ook helpen op het gebied van overnames of bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekerings. Onze advocaten kunnen u ook bijstaan op de volgende gebieden:

Een advocatenkantoor dat door het hele land werkzaam is

Onze advocaten en juristen maken gebruik van de modernere communicatiemiddelen. Hierdoor kunnen ze ook van een afstand een goede zaak opbouwen. Wij zitten zelf gevestigd in Den Bosch, mocht u echt willen dat er een advocaat langskomt bij u in Dordrecht, dan is dit zeer zeker mogelijk. Wij zullen u nooit teveel voor onze diensten vragen, het kan zelfs dat u helemaal niets hoeft te betalen. Wij bieden een eerste gesprek van 30 minuten namelijk vrijblijvend aan. Wij kunnen u ook helpen op het gebied van incasso, door de samenwerking tussen onze incassomedewerkers en advocaten hebben wij het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Wij zijn graag uw juridische rechterhand, of het nu gaat om huurrecht of ondernemingsrecht, wij kunnen u bijna overal mee helpen. Heeft u hulp of advies nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons door te bellen naar 073-6154311 of door een mail te sturen naar info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten