Strafrecht

Directe informatievoorziening Goedkope hulp/veel gratis! Ervaring sinds 1999 Doorgaans 1/3 strafvermindering

RechtNet Advocaten: uw strafrecht advocaat

Bent u ingevolge het strafrecht aangehouden door de politie of bevindt u zich in voorarrest? In die gevallen heeft u altijd recht op een strafrechtadvocaat naar uw keuze, ook al is een piketadvocaat aan u toegewezen. De piketadvocaat dient dan te wijken voor de voorkeursadvocaat. De strafrechtadvocaat van RechtNet Advocaten regelt de gehele overname. Ons advocatenkantoor in Den Bosch is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht. We helpen u graag!

Dagvaarding ingevolge het strafrecht ontvangen?  Een advocaat gespecialiseerd in strafrecht van ons advocatenkantoor helpt.

Heeft u een dagvaarding in het kader van het strafrecht ontvangen? Bij een bevestigend antwoord zult u conform de regels van het strafrecht eerdaags voor de rechter moeten verschijnen. Dit kan zijn de kantonrechter, politierechter, de meervoudige kamer, het gerechtshof of de kinderrechter. De strafrechtadvocaat van RechtNet Advocaten kan u in alle voornoemde gevallen van dienst zijn. U kunt gegarandeerd terecht bij onze strafrechtadvocaten.

Strafrechtzitting? Ontvang juridisch advies van een RechtNet advocaat gespecialiseerd in strafrecht

Ook is het mogelijk dat het openbaar ministerie u oproept voor een OM-zitting. Op zo’n strafrechtzitting wordt bekeken of u in aanmerking komt voor een strafbeschikking. Een strafbeschikking is een door een openbare aanklager of opsporingsambtenaar opgelegde straf. Er kijkt geen rechter naar de zaak! Een strafbeschikking valt onder het strafrecht. Op zo’n OM zitting kan een strafrecht advocaat u helpen.

Bijstand van een strafrecht advocaat

Veelal komt u bij het strafrecht in aanmerking voor door de overheid gefinancierde rechtshulp. Er wordt dan een toevoeging afgegeven. De overheid betaalt dan onze werkzaamheden. Dit geldt sowieso voor minderjarigen en mensen die ingevolge het strafrecht in voorlopige hechtenis verblijven. Of u hiervoor in aanmerking komt, zal vooraf duidelijk worden gemaakt door een van onze medewerkers. De strafrecht aanvragen zullen worden verzorgd door onze medewerkers. Als u niet voor gefinancierde rechtshulp in aanmerking komt, worden er duidelijke afspraken gemaakt met de advocaat over wat uw kosten zullen zijn.

Interesse in één van onze gespecialiseerde advocaten?

Neem contact met ons op

Bent u slachtoffer van een strafbaar feit? Neem contact op met een strafrecht advocaat

Wanneer u slachtoffer bent geworden van een overtreding of misdrijf dient u conform het Wetboek van Strafrecht hiervan eerst aangifte te doen bij de politie. Zelfs hierbij kunt u al de hulp inschakelen van onze strafrechtadvocaten. Indien de politie de zaak zelf niet kan afdoen, stuurt zij deze door aan de Officier van Justitie. Die kan de verdachte vervolgen, een transactievoorstel ofwel schikking voorstellen en de zaak seponeren. De Officier seponeert indien hij van mening is dat er te weinig bewijs is tegen de verdachte. Hij zal dan niet tot vervolging overgaan. Hiertegen kan uitsluitend door een advocaat namens u worden geklaagd bij het Gerechtshof. Wanneer er wel tot vervolging wordt overgegaan, kunt u zich bijvoorbeeld middels tussenkomst van een advocaat als benadeelde partij voegen en schadevergoeding vorderen! Bij bepaalde delicten heeft u ook spreekrecht op de strafzitting. De strafrecht advocaten van RechtNet Advocaten kunnen u in het gehele proces bijstaan.

Vrijblijvend advies nodig van een strafrecht advocaat van RechtNet Advocaten? 

Onze ervaren strafrecht advocaten zijn u graag van dienst. Neem voor vrijblijvend advies direct contact op met ons advocatenkantoor voor al uw vragen omtrent strafrecht via telefoonnummer 073 – 615 43 11 of door te mailen naar info@rechtnet.nl.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    Directe informatievoorziening Goedkope hulp/veel gratis! Ervaring sinds 1999 Doorgaans 1/3 strafvermindering