Incassobureau

Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen

RechtNet Advocaten; uw incassobureau én incasso advocaat in Den Bosch

Er is niets vervelender dan debiteuren die maar niet betalen. U blijft herinneringen sturen, maar er zit geen schot in de zaak. Wanneer u er zelf niet meer uitkomt, is het tijd om een incasso advocaat in te schakelen. RechtNet Advocaten is een advocatenkantoor en incassobureau in één, wat u veel voordelen oplevert:

  • Debiteuren betalen over het algemeen sneller wanneer er een advocaat wordt ingeschakeld
  • U heeft direct de beste juridische bijstand wanneer er geschillen zijn over de vordering of factuur
  • Wanneer blijkt dat de incasso zodanig oploopt dat u een advocaat nodig hebt, hoeft u niet meer over te stappen – waar dat bij een regulier incassobureau wel het geval is
  • Doordat er niets overgedragen hoeft te worden, verloopt zowel de minnelijke als gerechtelijke incasso zeer slagvaardig
  • Wij werken op basis van no-win-no-fee
  • Onze advocaten zijn volledig gespecialiseerd op het gebied van incasso. 

Hoe gaat ons incassobureau in Den Bosch te werk? 

Ons incassobureau is gevestigd in Den Bosch, maar wij bieden landelijke dekking doordat we een groot netwerk hebben aan incasso advocaten. U vindt het misschien een drempel om een incassobureau in te schakelen; u wilt immers de goede relatie met uw klant niet verpesten. Daar hoeft u ook niet bang voor te zijn, we beginnen niet met het sturen van deurwaarders en het dreigen met gerechtelijke trajecten. We vertellen u graag hoe ons incassobureau te werk gaat. 

In eerste instantie proberen we hetzelfde als wat u waarschijnlijk al gedaan hebt; het sturen van herinneringen en het blijven aandringen op het betalen van de vordering of factuur. Wanneer dit door een incasso advocaat gedaan wordt, komt dat echter een stuk serieuzer over en zijn veel debiteuren al geneigd om te betalen. De debiteur wordt schriftelijk gewaarschuwd dat er een incassobureau is ingeschakeld en dat de beste oplossing toch echt is om direct de factuur te voldoen. Zo wordt de debiteur om de drie dagen herinnerd aan de factuur, wat er vaak voor zorgt dat de factuur ook echt betaald wordt. Als dat na een maand niet het geval is, wordt overgegaan op het gerechtelijke traject.

Een doeltreffende gerechtelijke procedure door onze incasso advocaat

Wanneer het minnelijke traject niets oplevert, wordt overgegaan op een gerechtelijke procedure. Daarbij is het natuurlijk erg praktisch dat u al een incasso advocaat hebt ingeschakeld, zodat u meteen de juiste juridische kennis heeft. We leveren altijd maatwerk en bekijken per zaak wat de juiste aanpak is. Dwingende sommaties, dagvaardingen, beslaglegging of een faillisementsaanvraag of dreiging daarmee, bevordert de kans op snelle betaling.

RechtNet Advocaten is landelijk de beste Incassospecialist!

Wij werken als Incasso Advocaten op
‘No Win, No Fee’-basis

No-win-no-fee en alles in één hand met een incasso advocaat van RechtNet Advocaten

Wanneer u kiest voor een incasso advocaat van RechtNet Advocaten, heeft u dus alles in één hand. Incassobureaus mogen namelijk enkel rechtbankprocedures beginnen bij bedragen onder de €25.000. Wanneer het om een bedrag van hoger dan €25.000 gaat, moet u alsnog overstappen naar een advocaat. Wanneer u kiest voor een incasso advocaat van RechtNet Advocaten, is dat niet het geval. U heeft zo geen last van dubbele kosten! Daarnaast kan iedereen een incassobureau opstarten, daar hoeft geen opleiding voor gevolgd te worden. Onze incasso advocaten hebben allemaal een universitaire opleiding gevolgd en kunnen daarom ook goed optreden wanneer de debiteur verweer voert tegen uw vordering. 

Daarnaast werken wij op no-win-no-fee basis. Dat betekent dat u helemaal niets betaalt als uw factuur niet wordt betwist en er geen gerechtelijke procedure volgt. De gehele vordering inclusief rente en buitengerechtelijke kosten worden op uw debiteur verhaald. U heeft daarom geen kosten aan het incasso en de vordering. 

Wanbetaler? Neem contact op met incassobureau Den Bosch: RechtNet!

Heeft u dus last van een of meerdere wanbetalers, neem dan contact op met ons incassobureau in Den Bosch. Wanneer u uw openstaande vordering aan RechtNet uit handen geeft, ontvangt uw debiteur binnen 24 uur al de eerste sommatie tot betalen, inclusief verhoging met rente en kosten van ons incassobureau. Daarnaast ontvangt u ook direct een ontvangstbevestiging waarin staat wat u van ons incassobureau kunt verwachten. Vervolgens informeren wij u gedurende de hele incassoprocedure en ontvangt u een persoonlijke login. Informeer naar de mogelijkheden van ons incassobureau en neem contact op via telefoonnummer 073 – 615 43 11 of door te mailen naar info@rechtnet.nl.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen