Waar bent u naar op zoek?

RechtNet Advocaten

Incassobureau Oosterhout

Incassobureau Oosterhout

Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen

RechtNet Advocaten: hét incassobureau en advocatenkantoor in omgeving Oosterhout

Bent u op zoek naar een modern, allround advocatenkantoor in Oosterhout? RechtNet Advocaten is een advocaten- en incassobureau nabij Oosterhout gespecialiseerd in incassotrajecten. U kunt bij ons terecht voor arbeidsrecht, familierecht, strafrecht en meer. Schakel RechtNet Advocaten in wanneer u snel uw facturen betaald wilt hebben, of juridisch advies nodig heeft.

Ervaren incassobedrijf inschakelen in Oosterhout

RechtNet advocaten is een advocatenkantoor in Oosterhout dat online rechtsbijstand verleent. De naam RechtNet is ontstaan uit de samentrekking van de woorden ‘Rechthulp’ en ‘Internet’. Dit tezamen maakt RechtNet, een ervaren advocaten- en incassobureau voor zowel bedrijven als particulieren. Wilt u dus een incassobureau in Oosterhout inschakelen? Wacht dan niet langer en maak kennis met RechtNet.

Hoe werkt een incassotraject via RechtNet Advocaten?

Het is een ergernis van veel ondernemers: klanten die hun facturen niet betalen. U stuurt brieven en herinneringen naar de debiteur, maar deze komt maar niet over de brug met het verschuldigde bedrag. Dan is het tijd om het stokje over te dragen aan een gespecialiseerd incassobureau. RechtNet Advocaten is zowel een incasso- als advocatenbureau, waardoor wij de juiste juridische kennis in huis hebben om dit traject te bespoedigen. Als incassobureau in Oosterhout nemen we direct maatregelen. We beginnen met het sturen van herinneringen en het blijven aandringen op het betalen van de openstaande factuur. Doordat we om de drie dagen een herinnering sturen, zorgt dit er vaak voor dat de factuur ook daadwerkelijk betaald wordt. We merken tevens dat een brief vanuit een incassobureau vaak ook al voldoende aanleiding biedt om de factuur alsnog te voldoen.

 

 Is dit niet het geval, dan gaan we over tot een gerechtelijke procedure. Hierbij schuwen wij geen enkel juridisch middel om uw factuur betaald te krijgen; van sommaties inclusief renteverhoging en kosten voor het incassobureau, tot beslaglegging of dagvaarding. Daarbij werken wij op ‘no win, no fee’ basis. U betaalt dus helemaal niets wanneer uw factuur wordt betwist en er geen gerechtelijke procedure volgt. Hierdoor worden alle (buitengerechtelijke) kosten, de vordering en rente verhaald op de debiteur. Hierdoor heeft u geen kosten aan de vordering en de incasso. Het inschakelen van een incassoadvocaat van RechtNet is dus zeker aan te raden, als u de incassokosten en de factuur van uw bedrijf in Oosterhout snel voldaan wilt hebben.

RechtNet Advocaten is landelijk de beste Incassospecialist!

Wij werken als Incasso Advocaten op
‘No Win, No Fee’-basis

Ons advocatenbureau biedt juridische ondersteuning voor nagenoeg alle rechtsgebieden

Of u nu op zoek bent naar een arbeidsrecht advocaat, strafrechtadvocaat, familierechtadvocaat, erfrecht advocaat of huurrecht advocaat in Oosterhout; bij RechtNet Advocaten vindt u de juiste juridische hulp. Bent u bijvoorbeeld aangehouden, of hebt u om een andere reden een strafrechtadvocaat in Oosterhout nodig, dan weet u zeker dat u bij ons terecht kunt. Onze strafrechtadvocaat in Oosterhout gaat namelijk zeer professioneel te werk, waardoor u zeker weet dat u in juiste handen bent. Ons advocatenbureau is gelegen te Den Bosch, en is goed bereikbaar vanuit Oosterhout. Doordat wij samenwerken met advocaten die ieder gespecialiseerd zijn in hun eigen rechtsgebied kunnen wij altijd adequate hulp voor uw juridische geschil bieden. 

Neem contact met ons op

Advocaat of incassobureau inschakelen in omgeving Oosterhout? Neem dan vrijblijvend contact met RechtNet Advocaten. Wij bieden u juridische hulp en zorgen ervoor dat uw openstaande facturen voldaan worden. U kunt ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen voor direct contact.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

    06
    Al meer dan 6000 klanten succesvol bijgestaan Landelijk het hoogste slagingspercentage Direct actie in uw zaken! Uw zaken online volgen