Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Incassobureau Tilburg

Incassobureau Tilburg

Incassobureau Tilburg

RechtNet Advocaten treedt tevens op als Incassobureau Tilburg. Voor veel bedrijven is het onduidelijk wat de verschillen zijn tussen een incassobureau en advocaten, maar wij als RechtNet Advocaten Incassobureau Tilburg zijn beide en u kan profiteren van deze ijzersterke combinatie. Een advocaat heeft immers het imago wel effectief te zijn maar duur. Een Incassobureau kan door iedereen worden opgericht, maar is wel goedkoop. Wij zijn een advocatenkantoor dat goed en toch goedkoop werkt.

Heeft u een vraag bel dan geheel vrijblijvend met één van onze ervaren incasso advocaten op nummer 073 615 43 11 of stel uw vraag via ons webformulier op de rechterzijde van deze pagina.

Minnelijke incassoprocedure door Incassobureau Tilburg

Nadat u zelf de klant heeft herinnerd en hij betaalt niet, kan u de vordering overdragen. De periode waarin nog geen rechtsmaatregelen zijn genomen, heet de minnelijke incassoprocedure. Deze wordt vaak gevoerd door een Incassobureau maar kan net zo goed worden gevoerd door een advocaat of een deurwaarder. Alleen als de zaak wordt gevoerd door een advocaat wordt deze meestal serieuzer genomen en dat is niet voor niets, want de juridische en financiële consequenties kunnen groot zijn. Dat is tegelijk ook de reden waarom ons Incassobureau Tilburg meer succes boekt dan een regulier incassobureau. Omdat wij meer succes boeken en de betaling gebeurt aan de hand van een succesfee, kunnen wij voordeliger werken. Een positieve vicieuze cirkel die wij graag in uw voordeel laten werken!

Gerechtelijke procedure

Als een klant niet betaalt in de minnelijke fase, dan moet vroeg of laat een gerechtelijke procedure worden opgestart. Een normaal Incassobureau moet dan een externe advocaat of deurwaarder inschakelen. Zeker als de factuur wordt betwist. Omdat Incassobureau Tilburg onderdeel is van RechtNet Advocaten, is dat niet nodig. Procedures en communicatie verlopen daardoor veel sneller, efficiënter en slagvaardiger dan wanneer het over meerdere schijven moet gaan. Ook om deze reden boeken wij meer succes dan anderen, bovendien is de dossierkennis bij ons al aanwezig.

Voordelen van Incassobureau Tilburg

Een aantal voordelen hebben wij al beschreven, maar de belangrijkste staan hierna nog eens opgesomd:
– Wij hebben hoge successcores door onze manier van werken
– Zowel in de minnelijke fase als de gerechtelijke fase
– Uw klanten betalen sneller omdat zij zich realiseren dat uitstellen grote gevolgen kunnen hebben
– Onze kosten zijn laag en onze procedures zijn efficiënt
– Door onze specialisatie als advocaat en als incassobureau zijn wij gewoon goed in wat we doen
– Per saldo besteedt u minder tijd aan uw incasso’s en belast u de kosten door aan uw debiteur
Wacht dus niet te lang voordat u ons inschakelt, want hoe langer u wacht hoe meer tijd u heeft besteed en hoe lager ook de kans wordt dat e.e.a. tot een betaling leidt.

Wat zijn de incassokosten?

De incassokosten zijn met de wet maximalisering incassokosten aan een maximum gebonden. Minimaal moet er 40 euro worden betaald en maximaal15% over de eerste 2500 euro. Uw klant wordt bij een openstaand bedrag van 1000 euro dus belast met 150 euro. Vaak dekt dat de kosten van onze werkzaamheden omdat een brief of telefoontje van ons al voldoende is. Als een klant niet betaalt een een gerechtelijke procedure moet worden opgestart, moeten griffiekosten, dagvaardingskosten en procedure kosten worden betaald. Deze kan u ook verhalen op de debiteur.

Meer informatie of advies over RechtNet Advocaten?

Vul dan het formulier in of bel ons kantoor. Wij geven u graag antwoord op uw vragen.

Of neem de proef op de som en biedt uw vorderingen aan via incasso overdragen.

Bied uw vordering direct aan en klik hier op: Incasso Overdragen

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten