Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Incassobureau nodig in Eindhoven? Schakel RechtNet in!

Incassobureau Eindhoven

Heb je nog geld tegoed van iemand, maar wil deze persoon zijn schuld niet terugbetalen? Dan is het een goed idee om een incassobureau in te schakelen. RechtNet Advocaten heeft als incassobureau een uitstekende reputatie in de regio Eindhoven als het gaat om het incasseren van vorderingen.

Rekening betaald door inschakelen incassobureau

Het inschakelen van een incassobureau zorgt er vaak voor dat de openstaande rekening alsnog wordt betaald. Het woord incasso en bijkomende kosten is meestal reden genoeg om de bewuste rekening als eerste te betalen. Als schuldeiser krijg je zo waar je recht op hebt.

Succesvol incassobureau in Eindhoven

RechtNet is een van de meest succesvolle incassobureaus in Nederland als het gaat om het incasseren van openstaande vorderingen. Vanzelfsprekend zijn wij daar trots op. Dat komt door de snelle en doortastende werkwijze van ons incassobureau. Vaak hoeft er helemaal geen dure of tijdrovende incassoprocedure aan te pas te komen. Veel wanbetalers voldoen de openstaande vordering meestal nog voordat er een deurwaarder in actie hoeft te komen.

Sommering om te betalen

Wanneer je een onbetaalde factuur uit handen geeft aan RechtNet Advocaten, wordt de debiteur binnen 24 uur gesommeerd om te betalen. Opdrachtgevers krijgen van ons een ontvangstbevestiging waarin staat wat zij van ons incassobureau mogen verwachten. Tijdens de incassoprocedure informeert RechtNet Advocaten je regelmatig over de stand van zaken.

Alle gerechtelijke middelen inzetten

Wij gaan geen enkel juridisch middel uit de weg om ervoor te zorgen dat je klant betaalt.Als het nodig is kunnen wij daarvoor alle gerechtelijke middelen inzetten. Van een dwingende sommatie tot een dagvaarding en van beslaglegging tot een faillissementsaanvraag. Dit alles vergroot de kans op snelle betaling.

‘No Win, No Fee’

RechtNet Advocaten incasseert de openstaande vorderingen op basis van ‘No Win, No Fee’. Dat betekent dat klanten helemaal niets betalen als hun factuur niet wordt betwist en er geen gerechtelijke incassoprocedure volgt. De gehele vordering inclusief rente en buitengerechtelijke kosten wordt op de debiteuren verhaald. Onze klanten hebben daarom geen kosten aan de incasso.

Informeer naar de mogelijkheden van ons incassobureau in Eindhoven en neem contact op via telefoonnummer 073 – 615 43 11 of via het mailadres info@rechtnet.nl.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten